kőbányai futónő Makai Viktória ügyészség rendőrség Kőbánya erőszak támadás nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még októberben támadták meg a kőbányai futónőt, Makai Viktóriát, akit a férje mentett meg. A nyomozók befejezték a munkát, átadták a nyomozati anyagot az ügyészségnek.

A 37 éves budapesti H. István október 14-én 23 óra 30 perc körül Budapest X. kerületében, a Jászberényi úton megtámadott egy futónőt, Makai Viktóriát. A futónő közösségi oldalán osztotta meg, mi történt vele. A férfi a nő után szaladt, majd amikor utolérte, hátulról leütötte, és a földre nyomta. Az elkövető ezután levette a saját ruháit, eközben a sértett folyamatosan ellenállt, és védte magát, ezért a férfi többször megütötte. A futónő férje ekkor ért a helyszínre, majd lerántotta a sértettről az elkövetőt, aki ezután a ruháit hátrahagyva elmenekült - írja a Police.hu.

A nyomozati anyagot átadták az ügyészségnek Makai Viktória, a kőbányai futónő ügyében Forrás: Shutterstock

A nyomozók H. Istvánt azonosították, és a bejelentéstől számított másfél órán belül a lakásán elfogták. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és szexuális erőszak bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Most pedig arra is fény derült, hol tart most az ügy:

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére - írják az oldalon.

Embertelen körülmények között tartottak hét gyermeket a szülők egy amerikai városbanhttp://www.life.hu/news/20181211-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-het-gyermeket-a-szulok-egy-amerikai-varosban.htmlÉvekig embertelen körülmények között tartották a szülők hét gyermeküket egy amerikai kisvárosban. NewsOrigoEgy ausztrál férfi élőben közvetítette, ahogy bántalmazta terhes feleségéthttp://www.life.hu/news/20181211--az-ausztral-ferfi-eloben-kozvetitette-ahogy-bantalmazta-terhes-feleseget.htmlKegyetlen jelenetnek lehettek fültanúi az online játékosok. Hallhatták, ahogy a MrDeadMoth néven játszó férfi hogyan bántalmazza a terhes feleségét. News--Befőttesüvegekbe zárt szellentést árul karácsonyra egy céghttp://www.life.hu/news/20181210-befottes-uvegekbe-zart-szellentest-arul-karacsonyra-egy-ceg.htmlÜvegbe zárt szellentést árul egy cég karácsonyi ajándékként. NewsOrigoElmenekült a szektából egy asszony: ellene fordultak a gyermekeihttp://www.life.hu/news/20181210-elmenekult-a-szektabol-egy-asszony-ellene-fordultak-gyermekei.htmlMiriam Kliers elárulta, hogyan sikerült megszöknie egy zsidó szektából. Fájdalmas vallomás. NewsOrigoÍme, a legjobb trükk a vaj kenéséhez: videóhttp://www.life.hu/news/20181210-ime-a-legjobb-trukk-a-vaj-kenesehez.htmlA hideg vaj bizony sok kellemetlenséget okozhat, de ezzel a trükkel örökre elfelejtheted a bajlódást. NewsOrigoNyomdai előkészítőként dolgozik a börtönben az anya, aki 108 szúrással ölte meg lányát (18+)http://www.life.hu/news/20181210-nyomdai-elokeszitokent-dolgozik-a-bortonben-az-anya-aki-108-szurassal-olte-meg-lanyat-18.htmlMunkát vállalt a Kalocsai Fegyház és Börtönben Á. Anikó, az az asszony, aki 108 késszúrással ölte meg 8 éves lányát, Laurát három és fél évvel ezelőtt. Eleinte nehezen viselte a bezártságot, öngyilkosságot kísérelt meg, ám mára elfogadta, hogy örökre a rácsok mögött marad. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.