Furcsa alakú, ufónak látszó tárgyat láttak Hollandia felett

Forrás: Shutterstock -
idegen Hollandia Hága UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy az Egyesült Államok területéről jelzik a legtöbb ufóészlelést, ám most egyikük megunta a jól megszokott terepet, és Hollandia felé vette az irányt. Videóra vették a furcsa jelenséget. 

Manapság sokan vélik úgy, hogy földönkívüli repülő tárgyat látnak az égbolton. A legtöbb ilyen történet az USA területéről érkezik. Az ufók látszólag imádják az amerikai kontinenst, ám egyikük valószínűleg most más vidékre vágyott.

Hollandiában, Hága felett láttak egy repülő tárgyat, amely sem nem kerek, sem nem szögletes, sem nem háromszög alakú, ahogy azt eddig az idegenektől megszoktuk. A NapiUfo cikke szerint a közösségi oldalon rögtön megindultak a találgatások, mi lehet a rejtélyes tárgy. Bár a kommentek között sokan emlegetik, hogy valószínűleg csak egy folt lehet, amelyet az ablakra esett festék okozott. Valljuk be, valószínűnek tűnik ez a megoldás.

Embertelen körülmények között tartottak hét gyermeket a szülők egy amerikai városbanhttp://www.life.hu/news/20181211-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-het-gyermeket-a-szulok-egy-amerikai-varosban.htmlÉvekig embertelen körülmények között tartották a szülők hét gyermeküket egy amerikai kisvárosban. NewsOrigoEgy ausztrál férfi élőben közvetítette, ahogy bántalmazta terhes feleségéthttp://www.life.hu/news/20181211--az-ausztral-ferfi-eloben-kozvetitette-ahogy-bantalmazta-terhes-feleseget.htmlKegyetlen jelenetnek lehettek fültanúi az online játékosok. Hallhatták, ahogy a MrDeadMoth néven játszó férfi hogyan bántalmazza a terhes feleségét. News--Befőttesüvegekbe zárt szellentést árul karácsonyra egy céghttp://www.life.hu/news/20181210-befottes-uvegekbe-zart-szellentest-arul-karacsonyra-egy-ceg.htmlÜvegbe zárt szellentést árul egy cég karácsonyi ajándékként. NewsOrigoElmenekült a szektából egy asszony: ellene fordultak a gyermekeihttp://www.life.hu/news/20181210-elmenekult-a-szektabol-egy-asszony-ellene-fordultak-gyermekei.htmlMiriam Kliers elárulta, hogyan sikerült megszöknie egy zsidó szektából. Fájdalmas vallomás. NewsOrigoÍme, a legjobb trükk a vaj kenéséhez: videóhttp://www.life.hu/news/20181210-ime-a-legjobb-trukk-a-vaj-kenesehez.htmlA hideg vaj bizony sok kellemetlenséget okozhat, de ezzel a trükkel örökre elfelejtheted a bajlódást. NewsOrigoNyomdai előkészítőként dolgozik a börtönben az anya, aki 108 szúrással ölte meg lányát (18+)http://www.life.hu/news/20181210-nyomdai-elokeszitokent-dolgozik-a-bortonben-az-anya-aki-108-szurassal-olte-meg-lanyat-18.htmlMunkát vállalt a Kalocsai Fegyház és Börtönben Á. Anikó, az az asszony, aki 108 késszúrással ölte meg 8 éves lányát, Laurát három és fél évvel ezelőtt. Eleinte nehezen viselte a bezártságot, öngyilkosságot kísérelt meg, ám mára elfogadta, hogy örökre a rácsok mögött marad. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.