meglepetés ajándék videó kiskutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél nagyobb örömet még nem sokszor láthattunk egy kutya arcán: nagyon boldog volt az ajándékától.

Hihetetlenül édes videó terjed a neten egy kutyáról, aki élete legszebb ajándékát kapta meg. Örömével pedig mindenkinek mosolyt csal az arcára. A kutyus alig győzte kivárni, hogy mi rejtőzik a szépen becsomagolt dobozban, majd egyszer csak előbújt belőle egy kiskutya. A nagy eb pedig azt sem tudta, mit csináljon, látszott, hogy ennél boldogabb már nem is lehetne.

ValóVilág 9: Krisztián kedvesét, Vivient viheti ki párbajoznihttp://www.life.hu/sztarok/20181211-valovilag-9-krisztian-kedveset-vivient-viheti-ki-parbajozni.htmlVV Krisztiánt küldeték párbajra a ValóVilág 9 lakói. Villabeli kedvese, Vivien ezen teljesen kiborult, Krisztián pedig nagyon rosszízű poénnal ütötte el a dolgot. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski apró bikiniben mutatta meg szexi idomait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-emily-ratajkowski-apro-bikiniben-mutatta-meg-szexi-idomait.htmlHa ennél is apróbb bugyit vett volna fel Emily Ratajkowski, akkor már nem is lenne rajta semmi. TV + SztárokOrigoJáksó László egy éve boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-jasko-laszlo-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-elt.htmlJáksó László boldog, kiegyensúlyozott, és nagyon várja a karácsonyt, mindezt pedig a barátnőjének köszönheti. TV + SztárokOrigoStrommer Soma lett a Ninja Warrior Hungary győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20181211-strommer-soma-lett-a-ninja-warrior-hungary-gyoztese.htmlVéget ért a Ninja Warrior Hungary, a nagy megméretés legeredményesebb versenyzője pedig Strommer Soma lett. TV + SztárokOrigoTóth Vera megtalálta a kutyáját, hazatalált az ebhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-toth-vera-megtalalta-kutyajat-hazatalalt-az-eb.htmlA kertből szökött ki Tóth Vera énekesnő, kutyája, Carlos. Sokáig nem találták az ebet, az énekesnő kétségbeesve várta haza. Most hazatalált a kutyus. TV + Sztárok--Iszak Eszti melltartóban szexizik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-iszak-eszti-melltartoban-szexizik.htmlIszak Eszti újabb szexi fotót posztolt a közösségi oldalára, ezúttal melltartóban mutatta meg magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.