Téliesre fordul az időjárás

hideg időjárás előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehűlés várható a hét végére, és havazás is előfordulhat.

A Köpönyeg azt írja, a keddi többnyire borongós idő után szerdán végre van remény arra, hogy kisüssön a nap. Míg hajnalban még előfordul ónos eső, eső, havas eső, később csökkenni fog a felhőzet. 2 és 6 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön változóan felhős, párás időre számíthatunk, komoly csapadék nélkül. Reggel -3, délután +2 fok ígérkezik. Pénteken és szombaton délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg az ország délnyugati felén fordulhat elő havazás, havas eső. Télies idő lesz, délután is csak kevéssel fagypont feletti értékekkel.

Sajnos azt egyelőre a meteorológusok sem tudják biztosan, hogy milyen idő lesz karácsonykor, de az előrejelzések nem túl jót ígérnek: leginkább esős, enyhe időre van kilátás.

Egyelőre nem úgy tűnik, hogy fehér karácsonyunk lesz... Forrás: Köpönyeg
Egy ausztrál férfi élőben közvetítette, ahogy bántalmazta terhes feleségéthttp://www.life.hu/news/20181211--az-ausztral-ferfi-eloben-kozvetitette-ahogy-bantalmazta-terhes-feleseget.htmlKegyetlen jelenetnek lehettek fültanúi az online játékosok. Hallhatták, ahogy a MrDeadMoth néven játszó férfi hogyan bántalmazza a terhes feleségét. News--Embertelen körülmények között tartottak hét gyermeket a szülők egy amerikai városbanhttp://www.life.hu/news/20181211-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-het-gyermeket-a-szulok-egy-amerikai-varosban.htmlÉvekig embertelen körülmények között tartották a szülők hét gyermeküket egy amerikai kisvárosban. NewsOrigoBefőttesüvegekbe zárt szellentést árul karácsonyra egy céghttp://www.life.hu/news/20181210-befottes-uvegekbe-zart-szellentest-arul-karacsonyra-egy-ceg.htmlÜvegbe zárt szellentést árul egy cég karácsonyi ajándékként. NewsOrigoÍme, a legjobb trükk a vaj kenéséhez: videóhttp://www.life.hu/news/20181210-ime-a-legjobb-trukk-a-vaj-kenesehez.htmlA hideg vaj bizony sok kellemetlenséget okozhat, de ezzel a trükkel örökre elfelejtheted a bajlódást. NewsOrigoSúlyos baleset Budapesten: a mélybe zuhant egy autó, a másik kigyulladthttp://www.life.hu/news/20181210-sulyos-baleset-budapesten-xxii-keruleteben-a-melybe-zuhant-egy-auto-a-masik-kigyulladt.htmlEddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze 2018. december 9-én 19 óra körül Budapest XXII. kerületében, a 6-os főúton. NewsOrigoAutóbalesetben elhunyt két baseballjátékos, Luis Valbuena és José Castillo http://www.life.hu/news/20181208-autobalesetben-hunyt-el-ket-baseballjatekos-luis-valbuena-es-jose-castillo.htmlKét legendás baseballjátékos életét vesztette egy tragikus autóbalesetben, Venezuelában. Luis Valbuena és José Castillo azonnal meghaltak, a két másik utas életben maradt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.