globális felmelegedés 2019 háború jövő jóslat Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1555-ben írta Nostradamus a Les Propheties című könyvét, amelyben számos dolgot megjósol a jövőre. 2019-re nem fest túl rózsás képet. Világháborúról, globális felmelegedésről és egy különös gyógyszerről is olvashatunk. 

9/11-et és Hitler hatalmát is megjósolta Nostradamus az 1555-ben írt Les Propheties című könyvében. A jóslat természetesen a 2019-es évre is tartogat érdekességeket és szörnyűségeket - írja a Mirror.

Azt írja, hogy jövőre egy olyan világháború kezdődik, amely 27 évig tart majd. Ám ennek ellenére a világ vezetői együtt lépnek majd fel a globális felmelegedés megoldása érdekében.

Nostradamus a 2019-es évre is jósolt Forrás: Wikipédia

Természeti katasztrófákban sem lesz hiány. Európában nagy árvizekre lehet számítani, míg Kaliforniában és a kanadai Vancouverben hatalmas földrengések lesznek.

Ezenkívül számíthatunk némi pozitívumra is. Azt írja, sikerül kifejleszteni azt a gyógyszert, amellyel 200 évig élhetünk.

Időjárás: erre lesz még havazás vasárnaphttp://www.life.hu/news/20181216-idojaras-erre-lesz-meg-havazas-vasarnap.htmlA havazást okozó mediterrán ciklon lassan elhagyja Magyarországot, ezért a keleti területeken sem számíthatunk már számottevő havazásra. News--Gyermekét féltve követhette el a gyilkosságot Ausztriában a magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181215-gyermeket-feltve-kovethette-el-a-gyilkossagot-ausztriaban-a-magyar-no.htmlKényszeríthették H. Barbarát arra, hogy öljön meg egy idős nyugdíjast egy ausztriai városban. A hírek szerint a gyermekével zsarolhatta meg őt a bandavezér. NewsOrigoCigicsikket és krétát eszik egy vak nőhttp://www.life.hu/news/20181215-cigicsikket-es-kretat-eszik-egy-vak-no.htmlBizarr szokásnak hódol a 42 éves vak Karen Kaheni. Terhessége alatt érzett késztetést arra, hogy krétát fogyasszon, azóta pedig már a cigicsikkek is a kedvencei közé tartoznak. NewsOrigoHó borítja az országot: éjfélig folytatódhat a havazáshttp://www.life.hu/news/20181215-ho-boritja-az-orszagot-ejfelig-folytatodhat-a-havazas.htmlSzombat reggel hótakaróra ébredt szinte az egész ország, az előrejelzések szerint éjfélig eshet még a hó. News--Balesetekkel indult a nap a havazás miatt az ország útjainhttp://www.life.hu/news/20181215-balesetekkel-indult-a-nap-a-havazas-miatt-az-orszag-utjain.htmlAz ország nagy részén esik a hó, a csúszóssá vált utakon pedig már kora reggel több baleset is történt. NewsOrigoMagyar nő gyilkolt egy osztrák városban: a helyieket sokkolták a történtekhttp://www.life.hu/news/20181214-magyar-no-gyilkolt-egy-osztrak-varosban-a-helyieket-sokkoltak-a-tortentek.htmlA helyieket sokkolta az a gyilkosság, amelyet egy magyar nő követett el az ausztriai Villachban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.