Több ezer liter kiömlött tej fagyott az útra Észak-Rajna–Vesztfáliában

tej baleset fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezer liter kiömlött tej fagyott az útra szombaton éjjel Észak-Rajna–Vesztfáliában, Soest közelében. A helyi rendőrség szerint ismeretlen tettes egy parkoló tejszállító kamion tartályának csapjait nyitotta ki.

A tejszállító sofőrje Rüthenben, Soest közelében állt meg a járművel, hogy a környező gazdaságokból is begyűjtse a tejet. Mire visszatért, a tartályból 15 ezer liter tej folyt ki az útra, és ráfagyott a mínusz 4 Celsius-fokos hidegben.

A tűzoltóság közleménye szerint a megfagyott tej miatt az út teljes szélességében síkos lett, ezért húsz autóval vonultak fel, hogy sózással és vízzel megtisztítsák az utat.

Elképesztő, ahogy 13 éves korában Kim Kardashian kinézetthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-kim-kardashian-mar-13-evesen-is-sokkal-idosebbnek-latszott-a-koranal.htmlKim Kardashian egy 1996-ban készült fotót osztott meg magáról az Instagramon. A követői ledöbbentek. TV + SztárokSzinetár Dórát csalók vették célba, a közösségi oldalán figyelmeztet másokathttp://www.life.hu/sztarok/20181216-szinetar-dorat-csalok-vettek-celba-kozossegi-oldalan-figyelmeztet-masokat.htmlA Nemzeti Adó- és Vámhivatal nevében csalók környékezték meg Szinetár Dórát. Levelüket a közösségi oldalán tette közzé, hogy másokat is figyelmeztessen. TV + SztárokOrigoA testbeszédszakértő elárulta, mit üzennek a királyi család karácsonyi fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20181216-a-testbeszedszakerto-elarulta-mit-uzennek-a-kiralyi-csalad-karacsonyi-fotoi.htmlA napokban mutatta be a brit királyi család a karácsonyi fotóit. Vilmos herceg és családja, valamint Harry herceg és Meghan hercegné is új fotókkal rukkoltak elő, a testbeszédszakértő pedig most elmondta, mit üzennek ezek a képek. TV + Sztárok--Bejárta a világot Fábián Éva, a Kócbabák egyik énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181216-bejarta-a-vilagot-fabian-eva-a-kocbabak-egyik-enekesnoje.htmlMongóliában és Hollywoodban is járt Fábián Éva, a Kócbabák egyik énekesnője. Az 1972-es Ki mit tud?-ban tűnt fel, majd igazi világutazó lett. TV + Sztárok--Interjú az X-Faktor nyerteseivel, az USNK tagjaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181216-interju-az-xfaktor-nyerteseivel-az-usnk-tagjaival.htmlA kolozsvári rapbanda, az USNK nyerte a 2018-as X-Faktort. ByeAlex mentoráltjai maguk sem gondolták, hogy ez lehetséges, és csak az utolsó pillanatban, annak kimondásakor hitték el, hogy megnyerhetik a versenyt. A finálé után többek közt arról is meséltek nekünk, mire költik a 12 milliót, valamint milyen tervekkel haladnak tovább. TV + SztárokOrigoVilmos herceg nagyon sokáig nem akarta elvenni Katalin hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-vilmos-herceg-nagyon-sokaig-nem-akarta-elvenni-katalin-hercegnet.htmlÉvekig gyötrődött egymással Kate Middleton és Vilmos herceg. II. Erzsébet unokája többször is visszautasította, hogy megkérje Katalin kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.