Idegenek simogatásával keresi a kenyerét ez a nő

simogatás munka kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idegeneket simogat és ölelget jó pénzért egy 24 éves nő.

Ilyen kényeztetés mellett a vendégek szívesen megnycílnak és beszélnek személyes életükről, problémáikról. Cecelia ebben is segítségükre van, örömmel hallgatja őket, és ha szükséges, el is látja őket mindenféle tanácsokkal.

Ettől nemcsak a páciensek lesznek boldogabbak és válnak magabiztosabbá, hanem ez a különös foglalkozás még a lány életét is megváltoztatta. Amióta ezt űzi, sokkal kiegyensúlyozottabb lett – írja a Story Trender.

Titkos üzenettel bírhat Meghan Markle gyűrűjehttp://www.life.hu/sztarok/20181219-titkos-uzenettel-birhat-meghan-markle-gyuruje.htmlMeghan Markle egy különleges gyűrűt húzott az ujjára: egy olyan szimbólum van rajta, amely távol tartja a gonoszt, és szerencsét hoz viselőjének. A találgatások egyből elindultak: vajon édesapjának üzen ezzel? TV + Sztárok--Curtis a közösségi oldalán reagált: nem hagyta cserben az árva gyermekekethttp://www.life.hu/sztarok/20181219-curtis-a-kozossegi-oldalan-reagalt-nem-hagyta-cserben-az-arva-gyermekeket.htmlCurtis a közösségi oldalán reagált arra, miért is nem ment el egy árva gyermekek számára rendezett karácsonyi programra, ahol ő lett volna a sztárvendég. TV + Sztárok--VV Csokival vigasztalódhat Vivien Krisztián kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-vv-csokival-vigasztalodhat-vv-vivien-krisztian-kiesese-utan.htmlKrisztián kiesése után pár nappal máris új pasival vigasztalódik VV Vivien: láthatóan remekül kijön Csokival. TV + SztárokOrigoRadics Gigi dala a 37. helyig jutott a Billboard 100-as listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-radics-gigi-dala-a-37-helyig-jutott-a-billboard-100as-listajan.htmlRadics Gigi nagyon büszke lehet magára, hiszen olyan magasra jutott a dala a Billboard 100-as listáján, mint előtte még egyetlen magyarnak sem. TV + SztárokOrigoMelegpornós múltjáról vallott VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-melegpornos-multjarol-vallott-vv-krisztian.htmlVV Krisztián nem tagadta, hogy évekkel ezelőtt melegpornóval kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski félmeztelenül pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-emily-ratajkowski-felemztelenul-pozol.htmlEmily Ratajkowski a férfi követői legnagyobb örömére nem szokik le a dögös képek posztolásáról: ezúttal formás melleit mutatta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.