Időjárás: szinte biztos, hogy az idén sem lesz fehér karácsony

Fotó: Medgyesi Milán - Origo -
karácsony havazás időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos egyre biztosabbá válik, hogy idén sem lesz fehér karácsony.

Bár már eddig is sejteni lehetett, most már szinte biztosnak tűnik, hogy nem lesz fehér karácsonyunk. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint csütörtöktől melegedés kezdődik: a közeledő nyugat-európai ciklon áramlási rendszerében egyre enyhébb léghullámok érkeznek fölénk.

Karácsonyra elolvad a hó Fotó: Medgyesi Milán - Origo

A Köpönyeg hosszabb távú előrejelzése azt mutatja, hétvégén sok lesz felettünk a felhő, és többfelé, több alkalommal lehet eső, a hegyekben és északkeleten még havas eső is. 1 és 9 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn, szenteste napján erősen felhős, párás időre van kilátás. Elszórtan lehet szitálás, északkeleten és a hegyekben havas eső. Délután 2 és 9 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Egy több mint 3500 éves temetőt tártak fel Egyiptomban http://www.life.hu/news/20181218-egy-tobb-mint-3500-eves-temetot-tartak-fel-egyiptomban.htmlEgy több mint 3500 éves temetőt tártak fel a régészek a felső-egyiptomi Asszuán kormányzóságban – közölte az egyiptomi régiségekért felelős minisztérium. News--Orális szexszel gyógyított Joao de Deus, most elfogták a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20181218-oralis-szexszel-gyogyitott-joao-de-deus-most-elfogtak-a-rendorok.htmlDepressziót és más betegségeket gyógyított orális szexszel Joao de Deus. A brazil csodadoktort most elfogták a rendőrök. A világ minden tájáról érkeztek hozzá páciensek. News--Februártól már az új 500 forintos bankjeggyel fizethetünkhttp://www.life.hu/news/20181218-februartol-mar-az-uj-500-forintos-bankjeggyel-fizethetunk.htmlHamarosan befejeződik a bankjegyek cseréje. Február elsejétől már az új 500 forintossal is találkozhatunk. News--Időjárás: sűrű köd és ónos eső várható a hétenhttp://www.life.hu/news/20181218-idojaras-suru-kod-es-onos-eso-varhato-a-heten.htmlFolytatódik a barátságtalan, télies időjárás: köd és ónos eső is jöhet még a héten. News--Újabb részletek a gödöllői szánkóbalesetről: így jártak szerencsétlenül a gyerekekhttp://www.life.hu/news/20181218-ujabb-reszletek-a-godolloi-szankobalesetrol-igy-jartak-szerencsetlenul-a-gyerekek.htmlHárom gyerek szenvedett súlyos szánkóbalesetet a Gödöllő melleti Boncsoki dűlőn. Most kiderült, hogy történt a baj. News--Fákat döntött az utakra, elektromos vezetékeket tépett le a szél Romániábanhttp://www.life.hu/news/20181216-fakat-dontott-az-utakra-elektromos-vezetekeket-tepett-le-a-szel-romaniaban.htmlTöbb mint 150 fát és villanypóznát döntött ki, sok helyen pedig elektromos vezetékeket tépett le az erős szél az utóbbi 24 órában Romániában - derült ki a katasztrófavédelem vasárnap délelőtti összesítéséből. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.