3 év börtönbüntetésre ítélték a tanárnőt, aki 14 éves diákjával szexelt

Forrás: Shutterstock -
tanár-diák viszony börtönbüntetés szex bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év börtönbüntetésre ítélték azt a tanárnőt, aki lefeküdt 14 éves diákjával.

A 27 éves tanárnőnek, Stephanie Petersonnak azután kellett bíróság elé állnia, hogy kétszer is lefeküdt 14 éves diákjával. Emellett többször is kielégítette orálisan és pikáns képeket küldött magáról a fiúnak. Viszonyuk két hónapig tartott.

A bipoláris zavarban szenvedő tanárnőt először öt évre ítélték, végül az ügyvédje közbenjárásának köszönhetően három évet kapott és soha többé nem taníthat.

A fiú édesanyja teljesen kiborult, azt mondja, gyermeke nagyon megváltozott a szexuális kapcsolat óta, és szerinte a nőnek sokkal súlyosabb büntetést kellett volna kapnia – számolt be róla a Mirror.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

ValóVilág 9: VV Reni nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag-9-vv-reni-nem-birta-tovabb-a-megprobaltatasokat-sirva-fakadt.htmlKülönböző feladatokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, és Reni szerepelt a legrosszabbul: ki is borult az értékelések után. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott őszintén Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valasarol-vallott-oszinten-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó elárulta, szörnyen megviselte őt 2012-es válása. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLabancz Lilla megvillantotta kőkemény fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-labancz-lilla-megvillantotta-kokemeny-feneket.htmlLabancz Lilla ismét megvillantotta híressé vált idomait. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs üzent bajba jutott barátjának, Alekszandr Kokorinnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-dzsudzsak-balazs-uzent-bajba-jutott-baratjanak-alekszandr-kokorinnak.htmlDzsudzsák Balázs egy volt csapattársa előzetes letartóztatásba került, miután egy étteremben randalírozott. A focista biztosította őt támogatásáról. TV + Sztárok--Köllő Babett már nem alszik együtt a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-kollo-babett-mar-nem-alszik-egyutt-a-ferjevel.htmlKöllő Babett meglepő döntést hozott egy évvel ezelőtt: férjét este átküldi a vendégszobába és az éjszakát külön töltik. TV + SztárokOrigoSári Évi szerelme 10 évvel fiatalabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sari-evi-szerelme-10-evvel-fiatalabb-nala.htmlSári Évi már két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Zolival, aki 10 évvel fiatalabb nála. Habár a korkülönbség nagynak tűnik, ők ebből semmit nem éreznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.