Időjárás: szinte biztosan nem lesz fehér az idei karácsony

karácsony havazás időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint szinte semmi esélye annak, hogy fehér legyen az idei karácsony.

Hiába volt télies az időjárás az elmúlt napokban, hamarosan melegedés kezdődik, és így szinte biztosan nem lesz fehér az idei karácsony. A Köpönyeg hétvégére borús, szeles, változékony időt jósol, a hőmérséklet pedig akár +8 fokig is emelkedhet.

Szenteste napján az erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, kisüt rövid időre a nap. Szitálás, zápor elszórtan fordul elő. +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

A portál térképes előrejelzése szerint csupán az ország északkeleti részében élők reménykedhetnek abban, hogy némi hóréteg megmarad karácsonyra.

Úgy tűnik, nem lesz fehér karácsonyunk Forrás: Köpönyeg
A negyedikről zuhant le a fiatal focista, Michael Jones: így búcsúzott tőle az édesapjahttp://www.life.hu/news/20181220-a-negyedikrol-zuhant-le-a-fiatal-focista-michael-jones-igy-bucsuzott-tole-edesapja.htmlA 21 éves focista, aki a Manchester United akadémiáján játszott, egy nyaraláson vesztette életét. Édesapja szívszorító szavakkal búcsúzott tőle. News--Kiakadtak az internetezők azon, hogy a sikeres emberek hajnali négykor kelnekhttp://www.life.hu/news/20181220-kiakadtak-az-internetezok-azon-hogy-a-sikeres-emberek-hajnali-negykor-kelnek.htmlHajnali négykor kelnek a sikeres emberek egy kutatás szerint, de az internet népe nem igazán ért egyet ezzel. NewsOrigoFa tetején kötött ki az autó a baleset után: fotóhttp://www.life.hu/news/20181218-fa-tetejen-kotott-ki-az-auto-a-baleset-uta.htmlDurva autóbaleset történt Angliában: egy jármű a fa tetején kötött ki. NewsOrigoIdőjárás: ónos eső és havazás jöhethttp://www.life.hu/news/20181220-idojaras-onos-eso-es-havazas-johet.htmlÓnos eső és havazás is előfordulhat ma és holnap, ugyanakkor karácsonyra melegedés kezdődik. News--Idegenek simogatásával keresi a kenyerét ez a nőhttp://www.life.hu/news/20181219-idegenek-simogatasaval-keresi-kenyeret-ez-a-no.htmlIdegeneket simogat és ölelget jó pénzért egy 24 éves nő. NewsOrigoÚjabb részletek a gödöllői szánkóbalesetről: így jártak szerencsétlenül a gyerekekhttp://www.life.hu/news/20181218-ujabb-reszletek-a-godolloi-szankobalesetrol-igy-jartak-szerencsetlenul-a-gyerekek.htmlHárom gyerek szenvedett súlyos szánkóbalesetet a Gödöllő melleti Boncsoki dűlőn. Most kiderült, hogy történt a baj. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.