Felfüggesztett börtönre ítéltek egy férfit Németországban, amiért szex közben levette az óvszert

Forrás: Thinkstock -
szex börtön óvszer Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztett börtönt kapott, és pénzbírságot is fizetnie kell annak a rendőrnek Németországban, aki a partnere tudta nélkül levette az óvszerét szex közben: ez szexuális visszaélésnek számít.

Súlyos büntetést kapott Németországban az a rendőr, aki a partnere tudta nélkül a szexuális aktus közben levette az óvszerét. A nő kifejezetten kérte a férfit, hogy védekezzen, és már csak az aktus végén vette észre, hogy a partnere időközben megszabadult a gumitól. A nő azonnal elhagyta a lakást, és a rendőrséghez fordult.

Levette az óvszert szex közben: ez szexuális visszaélésnek számít - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 36 éves férfit szexuális visszaélés miatt ítélték el, nyolc hónap felfüggesztettet kapott, valamint több mint 900 ezer forintnak megfelelő bírságot kell befizetnie, és még 30 ezer forintnyit a nő vizsgálataira. A férfi azt állította, hogy az óvszer elszakadt, ezért vette le, azt pedig tagadta, hogy ejakulált volna – írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.