Magyar utazási iroda is vitt betegeket az orális szexszel gyógyító brazil férfihoz, Joao Teixeira de Fariához

Forrás: AFP/Evaristo Sa -
Brazília orális szex magyar gyógyító Joao Teixeira de Faria utazási iroda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres spirituális gyógyítóról, Joao Teixeira de Fariáról kiderült, hogy szexuális visszaéléseket követett el. A brazil kuruzslóhoz magyar utazási iroda is szállított pácienseket. 

Hatalmas szexuális visszaélési botrányra derült fény Brazíliában. Kiderült, hogy a magát csodadoktornak tartó, ám semmilyen egészségügyi vagy orvosi képzéssel nem rendelkező „gyógyító", Joao Teixeira de Faria szexuálisan kihasználta tőle segítséget kérők egy részét. Arra kérte a kiválasztottakat, hogy érintsék meg a péniszét, esetleg orálisan elégítsék ki, de voltak, akikkel közösült is.

Magyar utazási iroda is vitt betegeket az orális szexszel gyógyító brazil férfihoz, Joao Teixeira de Fariához Forrás: AFP/Evaristo Sa


Kiderült, hogy egy magyar utazási iroda is utaztatott betegeket Fariához.

Az Index még elérte az iroda ügyvezetőjét, aki „2007 óta az abadianiai Szent Ignác ház hivatalos csoportvezetője az Entitások felhatalmazásával". Telefonon arról tájékoztatták őket, hogy már nem szerveznek utakat Brazíliába, és a honlapjuk is meg fog szűnni hamarosan, ami így is lett: már nem érhető el az oldal, amelyen több élménybeszámoló is olvasható volt a magyaroktól, akik gyógyulás reményében látogattak el Fariához.

  • Jóisten és Joao Entitásainak segítségével, „kézzel fogható" mindennapi életem minőségbeli változásának folyamata indult el. Nap mint nap tapasztalom.
  • Fizikai gyógyulásra, a csípőficamomra kerestem segítséget, és Isten Jánosa, a jó entitások és a Casa, átmosott, megtisztított és új programot adott. Nem történt velem csoda, ma is ugyanúgy élek a fizikai betegségemmel, de már nem tekintem magam betegnek, hiszem, hogy nem műtét az út vége.
  • 2008-ban jártam Abadianiában. Halálfélelemmel tele, tartva a megrokkanástól, tolókocsiba kerüléstől, szteroidot és kemoterápiás gyógyszert szedve ... ( két autoimmun betegség: colitisz ulcerosa, reumatioid artirisz + allergia) Azóta eltelt 2 év. Jól vagyok, bár úgy érzem, a gyógyulási folyamatom még most is tart. Semmilyen gyógyszert nem szedek, az allergiám nem jött elő, nincs betegségtudatom, dolgozok, háztartást vezetek. De, ezért az állapotért nekem is tennem kellett és még kell.

A szexuális visszaélési botrány az után robbant ki, hogy a brazil Globo tévécsatornának nyilatkozott egy holland nő, Zahira Leeneke Maus, valamint kilenc, a neve elhallgatását kérő brazil nő arról, mi is folyt a gyógyító központban. Faria általában csoportosan gyógyít, de néhány "szerencsés" kiválasztottal személyesen is találkozott. A holland nő is ezek közé tartozott, aki egy korábbi szexuális zaklatás miatt depresszióval küzdött. Faria azt állította, gyógyító energiáját csak orális szexszel tudja átadni a nőnek, a következő alkalommal aktus is történt. A sértettek között egyébként ott van a gyógyító lánya is, aki azt állítja, 14 éves koráig többször is megerőszakolta az apja, de akkor elszökött otthonról. Összesen 506 áldozat jelentkezett.

Meghalt egy utas a Wizz Air Kutaisziből Milánóba tartó járatánhttp://www.life.hu/news/20181220-meghalt-egy-utas-a-wizz-air-kutaiszibol-milanoba-tarto-jaratan.htmlKényszerleszállást kellett végrehajtania a Wizz Air egyik járatának, miután egy utasuk rosszul lett, sajnos a nőn már nem tudtak segíteni. News--3 év börtönbüntetésre ítélték a tanárnőt, aki 14 éves diákjával szexelthttp://www.life.hu/news/20181220-3-ev-bortonbuntetesre-iteltek-a-tanarnot-aki-14-eves-diakjaval-szexelt.htmlHárom év börtönbüntetésre ítélték azt a tanárnőt, aki lefeküdt 14 éves diákjával. News--Időjárás: szinte biztosan nem lesz fehér az idei karácsonyhttp://www.life.hu/news/20181220-idojaras-szinte-biztosan-nem-lesz-feher-az-idei-karacsony.htmlAz előrejelzések szerint szinte semmi esélye annak, hogy fehér legyen az idei karácsony. NewsOrigoA negyedikről zuhant le a fiatal focista, Michael Jones: így búcsúzott tőle az édesapjahttp://www.life.hu/news/20181220-a-negyedikrol-zuhant-le-a-fiatal-focista-michael-jones-igy-bucsuzott-tole-edesapja.htmlA 21 éves focista, aki a Manchester United akadémiáján játszott, egy nyaraláson vesztette életét. Édesapja szívszorító szavakkal búcsúzott tőle. News--Kiakadtak az internetezők azon, hogy a sikeres emberek hajnali négykor kelnekhttp://www.life.hu/news/20181220-kiakadtak-az-internetezok-azon-hogy-a-sikeres-emberek-hajnali-negykor-kelnek.htmlHajnali négykor kelnek a sikeres emberek egy kutatás szerint, de az internet népe nem igazán ért egyet ezzel. NewsOrigoIdőjárás: ónos eső és havazás jöhethttp://www.life.hu/news/20181220-idojaras-onos-eso-es-havazas-johet.htmlÓnos eső és havazás is előfordulhat ma és holnap, ugyanakkor karácsonyra melegedés kezdődik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.