Egy pap szerint jövőre kitörhet a III. világháború, de Jézus visszatér, hogy megállítsa a pusztítást

pap III. világháború Biblia visszatérés Jézus Messiás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019 nyarán visszatérhet a földre a Messiás – állítja egy pap.

Az amerikai pap, Ronald Weinland állítja, 2019 júniusában visszatérhet a földre Jézus. Ez az után fog megtörténni, hogy február-március környékén kitör a III. világháború – írja a Daily Star.

Weinland a Bibliára hivatkozva azt mondja, először azt feltételezték, hogy 2012 vagy 2013 pünkösdjén tér vissza a Messiás, de mivel ez nem történt meg, úgy sejtik, a következő időpont a jövő évre esik.

Ha a világháború mégsem törne ki, Jézus akkor is eljön, de csak később: nem előbb, mint 2020.

A világ már nagyon közel van a végső háborúhoz, egy nukleáris háborúhoz. Ez lesz a kiváltó oka annak, hogy Jézus eljön, és a célja az lesz, hogy megállítsa ezt a pusztítást."

Krisztus egyik legkorábbi portréja a ravennai bazilikából Forrás: Origo
2018 legelképesztőbb szellemsztorijaihttp://www.life.hu/news/20181210-2018-legelkepesztobb-szellemsztorijai.htmlParanormális jelenségekből 2018-ban sem volt hiány. Több olyan szellemszerű lényről is készült videó vagy fénykép, amelyre valóban nem lehet észszerű magyarázatot találni. Láttak például szellemet idősek otthonában, egy nő pedig a hálószobájában észlelt kísértetet. Nézzük, melyek voltak az idei esztendő legemlékezetesebb szellemsztorijai! NewsOrigoTűzhalált halt hét gyermek egy házban Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20181229-tuzhalalt-halt-het-gyermek-egy-hazban-mexikoban-1.htmlTűzhalált halt hét gyermek egy házban Mexikóban, a két legkisebb kétéves volt.News--Időjárás: eső, havas eső is jöhet a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20181229-idojaras-eso-havas-eso-is-johet-a-kovetkezo-napokban.htmlLassan itt az év utolsó napja, és ha programot terveztél aznapra, érdemes tudnod, milyen idő várható akkor. NewsOrigoEgy meztelen férfit mutatott a tévé véletlenül időjárásjelentés közben (18+)http://www.life.hu/news/20181228-egy-meztelen-ferfit-mutatott-a-teve-veletlenul-idojarasjelentes-kozben.htmlIgencsak kínos helyzetbe került az a spanyol riporter, akinek a bejelentkezésében egy férfi nemi szerv villant meg élő adásban. NewsOrigoEzt gondolja a villachi boszorkánytrió vezetőjének férje a gyilkos magyar nőrőlhttp://www.life.hu/news/20181228-ezt-gondolja-a-villachi-boszorkanytrio-vezetojenek-ferje-a-gyilkos-magyar-norol.htmlÁrtatlannak nevezte férje az ausztriai boszorkánytrió állítólagos vezetőjét, aki a feltételezések szerint gyilkosságra vette rá a magyar H. Barbarát. NewsThinkstockKedvenc időutazóink 2018-ból: mindent láttak, ami hihetetlenhttp://www.life.hu/news/20181213-kedvenc-idoutazoink-2018bol-mindent-lattak-ami-hihetetlen.htmlIdőről időre feltűnnek olyan férfiak és nők, akik vallják: ők bizony képesek utazni az időben. Vagy önszántukból, vagy valamilyen megbízásra, de megtették. Történeteik általában furcsák, megdöbbentőek, de valljuk be: ha ezeket olvassuk, kicsit kiszakadunk a nap sodrásából, és jó rajtuk mosolyogni. Mi most összeszedtük 5 kedvencünket, akik 2018-ban rukkoltak elő azzal, hogy képesek nemcsak térben, hanem időben is mozogni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.