Ilyen az ideális férfi – nők és pasik is elmondták a véleményüket

Forrás: Jacamo -
nők kutatás férfi ideális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen mást gondolnak a férfiúi tökéletességről a nők és a férfiak. Meglepő kutatási eredmények.

Egy felmérés szerint a férfiak azt gondolják, hogy a nők olyan pasiról álmodoznak, akinek olyan a frizurája, mint Justin Bieberé, olyan karakteres az arca, mint Gerard Butleré, olyan izmos karja van, mint Hugh Jackmannek, olyan lábai, mint C. Ronaldónak és olyan kidolgozott felsőteste, mint David Gandy modellnek.

Ez természetesen nagyon messze van attól, amit a nők valójában gondolnak az ideális férfiról. Szerintük az álompasinak olyan mosolya és haja (!!!) van, mint Harry hercegnek, arcban James Corden komikusra hasonlít, és a tévés Ben Cohen testével rendelkezik.

Ilyen az ideális férfi a nők szerint Forrás: Jacamo

A kutatásból kiderült, hogy a férfiak azt hiszik, a tökéletesen kidolgozott test a nők alapvető elvárásaihoz tartozik, és a galdiátortestű pasikra buknak a legtöbben. Emiatt sok pasi szenved, mert úgy hiszik, az irreális elvárásoknak képtelenek megfelelni – írta a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.