Nostradamus jóslata szerint természeti katasztrófákra kell számítani 2019-ben

Forrás: Shutterstock -
Magyarország katasztrófa jóslat Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nostradamus erre az évre szóló jóslatában természeti katasztrófákat jövendöl, Magyarországon is számítani kell ilyesmire.

Nostradamus erre az évre is jövendölt, és persze nem csak jó dolgok történnek majd 2019-ben. Több természeti katasztrófára is készülnünk kell. Az európai országokban nagy árvizek pusztítanak majd, és a jóslatok szerint a legnagyobb kárt hazánkban okozzák, de Olaszországban, Csehországban és Nagy-Britanniában is nagy lesz a veszteség.

Sok amerikai államban földrengések és hurrikánok fognak rombolni, és nagy földrengés is hatalmas pusztítást okoz majd: több mint 500 mérföld (805 km) hosszúságú területet érint – írja a Bors.

Ezek voltak az elmúlt év legbizarrabb ismeretlen lényei: videóhttp://www.life.hu/news/20190102-ezek-voltak-az-elmult-ev-legbizarrabb-ismeretlen-lenyei.htmlNem múlt el 2018 sem ismeretlen teremtmények észlelése nélkül: íme, a legbizarrabbak. NewsOrigoÚj védővel készül a másodfokú tárgyalásra a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20190102-uj-vedovel-keszul-a-masodfoku-targyalasra-a-terez-koruti-robbanto.htmlA Teréz körúti robbantó ismét új védőt választott: vele készül a másodfokú tárgyalásra. NewsFotó: Mudra László - OrigoIdőjárás: Németh Lajos mínusz 17 fokot ígér jövő hétrehttp://www.life.hu/news/20190102-idojaras-nemeth-lajos-minusz-17-fokot-iger-jovo-hetre.htmlNémeth Lajos elárulta, hétvégén havazás érkezik, jövő héten pedig bizonyos helyeken akár mínusz 17 fok is lehet. News--Sarkvidéki levegő érkezik az ország föléhttp://www.life.hu/news/20190101-sarkvideki-levego-erkezik-az-orszag-fole-itt-a-hideg-idojaras.htmlSarkvidéki eredetű levegő érkezik az ország fölé, jelentősen visszaesik a hőmérséklet - hívta fel a figyelmet kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerdára több megyére figyelmeztetést is kiadott az erős szél miatt. NewsOrigoÍgy alakulnak 2019-ben a hosszú hétvégékhttp://www.life.hu/news/20190101-igy-alakulnak-2019ben-a-hosszu-hetvegek.htmlBár holnap indul a munkahét, már most lehet programokat tervezni a hosszú hétvégékre. News--Tűzijátéktól sérült meg egy kislány Győrbenhttp://www.life.hu/news/20190101-tuzijatektol-serult-meg-egy-11-eves-kislany-gyorben.htmlMegsérült egy 11 éves kislány egy helytelenül használt tűzijátéktól kedd hajnalban - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.