Súlyosan megsérült egy kislány a szilveszteri tűzijáték során

Forrás: MTI/Mónus Márton -
kislány sérülés tűzijáték Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 11 éves kislány is megsérült a szilveszteri tűzijáték során Győrben.

Sajnos ezúttal is több baleset történt szilveszterkor, az egyik ilyen esetről a Life.hu is beszámolt: egy 81 éves néni kezében felrobbant a petárda.

A Bors most azt írja, egy 11 éves kislány is megsérült, ugyanis egy rosszul működtetett tűzijáték robbant fel mellette. Sérülése súlyos, de nem életveszélyes. Az eset körülményeit a győri rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A lap azt írja, Kiskunhalason rakétával lőttek be egy lakótelepi lakás csukott ablakán. Szerencsére sérülés nem történt, akkor éppen senki nem volt a helyiségben.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Mónus Márton
Veronai buszbaleset: a magyar nyomozásnak is van gyanúsítottjahttp://www.life.hu/news/20190103-veronai-buszbaleset-a-magyar-nyomozasnak-is-van-gyanusitottja.htmlKét évvel ezelőtt történt a tragikus veronai buszbaleset, de a magyar hatóságoknak eddig nem volt gyanúsítottja. A legfrissebb információk szerint azonban ez megváltoztt. News--El akarta takarítani a szemetet, petárda szakította szét az ujjait egy 81 éves nőnekhttp://www.life.hu/news/20190102-el-akarta-takaritani-a-szemetet-petarda-szakitotta-szet-az-ujjait-egy-81-eves-nonek.htmlPetárda miatt szakadt szét egy 81 éves nő két ujja. A néni nem petárdázni akart, mindössze összeszedni a szemetet. News--Nostradamus jóslata szerint természeti katasztrófákra kell számítani 2019-benhttp://www.life.hu/news/20190102-nostradamus-joslata-szerint-termeszeti-katasztrofakra-szamitani-kell-2019-ben.htmlNostradamus erre az évre szóló jóslatában természeti katasztrófákat jövendöl, Magyarországon is számítani kell ilyesmire. NewsOrigoEgy londoni klub előtt vertek össze egy fiatal nőt: videóhttp://www.life.hu/news/20190102-egy-londoni-klub-elott-vertek-ossze-egy-fiatal-not.htmlA semmiből támadt a fiatal nőre az ismeretlen férfi: összeverte, utána elszaladt. NewsThinkstockOrszágszerte csaknem 3000-szer riasztották a mentőket szilveszter éjszakájánhttp://www.life.hu/news/20190101-orszagszerte-csaknem-3000szer-riasztottak-a-mentoket-szilveszter-ejszakajan-2018.htmlA mentőket országosan 2980 esetben riasztották szilveszterkor, ebből a fővárosi feladatszám 830 volt - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője kedd reggel az MTI-vel. NewsOrigoAz újévi fogadalmat tevők egytizede tartja be vállalásaithttp://www.life.hu/news/20181231-az-ujevi-fogadalmat-tevok-egytizede-tartja-be-vallalasait-kutatas.htmlKülönböző kutatások szerint az újévi fogadalmat tevő emberek tíz százaléka tartja csak be vállalásait - mondta Kalamár Hajnalka klinikai pszichológus az M1 aktuális csatornának nyilatkozva. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.