Így érdemes trükközni a szabadnapokkal 2019-ben, hogy sokat pihenhess

trükk 2019 szabadnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szabadsággal mindenki szeret csínján bánni, ezért érdemes odafigyelni arra, mikor nyerhetünk a legtöbbet egy-egy szabadnap feláldozásával. 

Ha okosak vagyunk, idén is trükközhetünk úgy a szabadnapok kivételével, hogy végül sokat nyerjünk. 2019-ben három olyan szombat lesz, amikor dolgozni kell: augusztus 10-én, december 7-én és 14-én, emellett azonban sok ünnepnap esik majd hétköznapra, így csinálhatunk sok hosszú hétvégét maguknak, de olyan is lesz, hogy öt nap kivételével 16-ot nyerhetünk.

Így érdemes trükközni a szabadnapokkal 2019-ben Forrás: Shutterstock

Március 15-e péntekre esik, így az azt megelőző 4 nap kivételével, a hétvégékkel együtt 9 pihenőnapot kapunk egyben – írja a Bors. Ha húsvét után veszünk ki 4 napot, akkor pedig 10 pihenőnapunk lesz. Az augusztus 20-ai héten pedig csak 3 napot kell föláldoznunk azért, hogy 9 napig pihenhessünk, mivel 20-a keddre esik, a 19-et pedig már korábban ledolgozzuk. Karácsonykor nyerhetünk a legtöbbet: ha kiveszünk 5 napot, összesen 16 napot pihenhetünk, mivel a 24-ét és a 27-ét korábban ledolgozzuk, így a 23-át, a 30-át és 31-ét, valamint a január 2-át és 3-át kell kivenni.

Időjárás: hidegre és havazásra kell készülni a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190104-idojaras-hidegre-es-havazasra-kell-keszulni-a-hetvegen.htmlHidegre és havazásra kell készülni a hétvégén, néhol napközben is mínuszok lesznek, hófúvás is várható. NewsOrigoKülönleges zebracsikó született a Nyíregyházi Állatparkbanhttp://www.life.hu/news/20190103-kulonleges-zebracsiko-szuletett-a-nyiregyhazi-allatparkban.htmlÚjévi csoda történt a Nyíregyházi Állatparkban. Az ország egyetlen Grevy-zebra-csapata új taggal bővült. Megszületett ugyanis Szilveszter, a kis zebracsikó. News--Súlyosan megsérült egy kislány a szilveszteri tűzijáték soránhttp://www.life.hu/news/20190103-sulyosan-megserult-egy-kislany-a-szilveszteri-tuzijatek-soran.htmlEgy 11 éves kislány is megsérült a szilveszteri tűzijáték során Győrben. News--Veronai buszbaleset: a magyar nyomozásnak is van gyanúsítottjahttp://www.life.hu/news/20190103-veronai-buszbaleset-a-magyar-nyomozasnak-is-van-gyanusitottja.htmlKét évvel ezelőtt történt a tragikus veronai buszbaleset, de a magyar hatóságoknak eddig nem volt gyanúsítottjuk. A legfrissebb információk szerint azonban ez megváltozott. News--El akarta takarítani a szemetet, petárda szakította szét az ujjait egy 81 éves nőnekhttp://www.life.hu/news/20190102-el-akarta-takaritani-a-szemetet-petarda-szakitotta-szet-az-ujjait-egy-81-eves-nonek.htmlPetárda miatt szakadt szét egy 81 éves nő két ujja. A néni nem petárdázni akart, mindössze összeszedni a szemetet. News--Új védővel készül a másodfokú tárgyalásra a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20190102-uj-vedovel-keszul-a-masodfoku-targyalasra-a-terez-koruti-robbanto.htmlA Teréz körúti robbantó ismét új védőt választott: vele készül a másodfokú tárgyalásra. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.