Németh Lajos mindenkit figyelmeztet: eddig marad az igazi tél

Németh Lajos hideg időjárás fagy tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meleg ruhákat, szánkókat elő, és indulhat a havazás! Németh Lajostól megtudhattuk, hogy bizony nem ússzuk meg: itt a zord tél. Már az év első hetében hidegfront érkezik észak-északkelet felől, ami kiadós csapadékot eredményez.

Észak-Európában és a Skandináv-félszigeten összefüggő 30-40 centiméteres hó van, és ez úgy viselkedik, mint egy hűtőszekrény. A felhőtlen éjszakákon lemegy a hőmérséklet -20-25 fokig. Ez a hideglevegő-massza indult dél felé, a Kárpát-medence irányába. Az ország területére betörő tél a hét végén érkezik, és itt is marad 7-10 napig - árulta el Németh Lajos a FEM3 Café című műsorában. Fagyni fog bőven az éjszaka, és nappal is fagypont alatt marad a hőmérséklet.

Kövesd a hó érkezését a Köpönyeg.hu-n!



Madonnához is eljutottak a pletykák: kommentálta a fenékhelyzetethttp://www.life.hu/sztarok/20190104-madonnahoz-is-eljutottak-a-pletykak-kommentalta-a-fenekhelyzetet.htmlFennforgás volt Madonna feneke körül, ugyanis felröppent a hír, esetleg kés alá feküdt. Most kommentálta a dolgot. TV + Sztárok--Sztárok, akik sok gyermeket vállaltak: David Beckhamék és Jamie Oliverék sem álltak meg kettőnélhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-sztarok-akik-sok-gyermeket-vallaltak-david-beckhamek-jamie-oliverek.htmlGordon Ramsay felesége nemrég jelentette be, hogy ismét várandós, az ötödik gyermeküket várják. De nem ők az első sztárpár, akik nagycsaládról álmodtak, és meg is valósították vágyukat. Jamie Oliver szintén öt gyermek büszke édesapja, és a hírek szerint Kim Kardashian és Kanye West is bővítik családjukat béranya segítségével. TV + SztárokOrigoKorda György ma ünnepli a 80. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-korda-gyorgy-ma-unnepli-80-szuletesnapjat.htmlAz ország Gyuri bácsija, azaz Korda György pénteken ünnepli a 80. születésnapját. Tavaly azt nyilatkozta, ez lesz az utolsó születésnapja, amit megünnepel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoZámbó Jimmy családjának nagyon nehéz volt a karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-zambo-jimmy-csaladjanak-nagyon-nehez-volt-a-karacsony-ezert.htmlZámbó Jimmy testvére, Marietta árulta el, miért volt az ünnep idén különösen nehéz a családjuk számára. TV + Sztárok--Lily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a DJ Daniel Lawrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFPDavid Beckham hasonló csókot adott kislányának és feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-david-beckham-hasonlo-csokot-adott-kislanyanak-es-felesegenek.htmlEgy testbeszédszakértő szerint David Beckham feleségének és kislányának adott puszija között nincs túl sok különbség. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.