Viktorija Gyemcsenko agysérülés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viktorija Gyemcsenko súlyos sérülést szenvedett a szánkósok világkupaversenyén. 

Jól indult, de nagy tragédia lett Viktorija Gyemcsenko, orosz szánkós futamának vége. A versenyző a világkupa königssee-i fordulóján, a pálya legnehezebb részén bukott fel a szánkójával. Többször beverte a fejét a falba, majd magatehetetlenül csúszott lefelé.

Balesetet szenvedett a szánkós, Viktorija Gyemcsenko Forrás: Sputnik/Nina Zotina

Kiderült, hogy a 23 éves szánkós agysérülést szenvedett, de az állapota már akkor is stabil volt. Mentővel szállították kórházba, és a legfrissebb hírek szerint már sokkal jobban van: a gerince nem sérült, agyrázkódást szenvedett.

VV Fanni-ügy: gyanús hajszálat találtak a gyanúsított, B. László lakásábanhttp://www.life.hu/news/20190107-vv-fanni-ugy-gyanus-hajszalat-talaltak-a-gyanusitott-b-laszlo-lakasaban.htmlA VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László lakásában vélhetően női hajszálakat találtak: a vizsgálatuk áttörést is hozhat. News--Időjárás: szeles, hideg napok jönnek, újabb havazás is érkezhethttp://www.life.hu/news/20190106-idojaras-szeles-hideg-napok-jonnek-ujabb-havazas-is-erkezhet.htmlSzeles, hideg napok következnek, újabb havazásra keddtől számíthatunk. NewsOrigoAlvászavarral kezelték a veronai buszbaleset sofőrjét a tragédiakorhttp://www.life.hu/news/20190105-alvaszavarral-kezeltek-a-veronai-buszbaleset-soforjet-a-tragediakor.htmlLassan két éve történt a veronai buszbaleset. Nemrégiben kiderült, hogy a busz sofőrje, V. János kezelés alatt árt a tragédiakor. Így a nyomozóknak azt is meg kellett vizsgálniuk, hogy orvosai esetleg követtek-e el valamilyen mulasztást. News--Öt tinédzserkorú lány vesztette életét egy tűzeset miatt egy szabadulószobában Lengyelországbanhttp://www.life.hu/news/20190105-ot-tinedzserkoru-lany-vesztette-eletet-egy-tuzeset-miatt-egy-szabaduloszobaban-lengyelorszagban.htmlÖt tinédzserkorú lány vesztette életét, egy férfi pedig megsebesült pénteken egy szabadulószobában kitört tűzvész következtében az észak-lengyelországi Koszalinban. News--Súlyosan megsérült egy kislány a szilveszteri tűzijáték soránhttp://www.life.hu/news/20190103-sulyosan-megserult-egy-kislany-a-szilveszteri-tuzijatek-soran.htmlEgy 11 éves kislány is megsérült a szilveszteri tűzijáték során Győrben. News--Meghalt Larry Roberts, az internet egyik alapító atyjahttp://www.life.hu/news/20190103-meghalt-larry-roberts-az-internet-egyik-alapito-atyja.htmlLarry Roberts amerikai tudós, az internet egyik atyja nyolcvanegy éves korában elhunyt. Szívroham végzett vele. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.