Megszólalt az M3-ason elgázolt Tankcsapda-rajongó lány kedvese

2019.01.07. 12:10

Az M3-as autópályán gázolták el a Tankcsapda zenekar egyik rajongóját, amikor az egyik koncertről tartott hazafelé. Párja, Zoltán most elmesélte a történteket. 

„Múlt időben sem róla, sem a kapcsolatunkról nem tudok beszélni. Ilyen szerelem mindenki életében csak egy van. Persze, voltak vitáink, de szerintem ez természetes minden olyan kapcsolatban, amely ilyen hőfokon ég” – osztotta meg a Blikkel Zoltán (35), az M3-ason elgázolt lány párja. A lány egy Tankcsapda koncertről tartott hazafelé párjával, ahogy megírtuk: az elhunyt rajongót a zenekar is gyászolja.

„Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket. Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason” – idézte fel a történteket Zoltán. Amikor lehúzódott az útról, hogy mindketten megnyugodhassanak, Kata kiugrott az autóból, kikapta a kocsikulcsot és rázárta párjára az autót, amit ilyen esetben belülről nem lehet kinyitni.

A zenekar is búcsúzott az elhunyt lánytólForrás: Origo/Beliczay László

A férfi úgy gondolta, kedvese a közeli benzinkútra tarthat, hogy rendezze gondolatait. Csak órákkal később tudta meg, hogy Kata nem a szalagkorlát mellett haladt, hanem az autók közé rohant, ahol egy BMW elgázolta.

„Öt órát ültem a kocsiban úgy, hogy fogalmam sem volt semmiről. A baleset tőlem távolabb történt, nem láttam belőle semmit. Telefonom nem volt, mert az is nála maradt. Aztán jött egy rendőr, nagy nehezen kiszabadított a kocsim fogságából, és akkor tudtam meg, hogy Kata nincs többé. Oda akartam rohanni, hogy utoljára átöleljem, de addigra elvitték” – nyilatkozta a megtört férfi.

A gázolót, aki megállás nélkül továbbhajtott, megtalálta a rendőrség, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek
Megcsalta a feleségét, tetoválással akarta kiengesztelni: rajta röhög a világ

Jose L. Torresen röhög szinte az egész világ. A férfi egy tetoválással akarta kiengesztelni a feleségét, mert megcsalta őt.

Öt tinédzserkorú lány vesztette életét egy tűzeset miatt egy szabadulószobában Lengyelországban

Öt tinédzserkorú lány vesztette életét, egy férfi pedig megsebesült pénteken egy szabadulószobában kitört tűzvész következtében az észak-lengyelországi Koszalinban.

balesetgázolásrajongóTankcsapda