Holtan találták Annalise Braakensiek ausztrál modell-műsorvezetőt

halál rendőrség Annalise Braakensiek tragédia nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Depresszióval küzdött, és nehéz év állt az ausztrál műsorvezető, Annalise Braakensiek mögött. Vasárnap holtan találták a rendőrök. 

Nem válaszolt a barátai üzeneteire az ausztrál műsorvezető, Annalise Braakensiek. Aggódtak, így vasárnap rendőröket hívtak a házához. Ám ekkor már halott volt.

A Mirror cikkéből kiderült, hogy a 46 éves modell-műsorvezető mögött nehéz év áll, korábban pedig arról is beszélt, hogy depresszióval küzd. A 2019-es évet azonban a jelek szerint az újrakezdés évének szánta, bár egy Instagram-posztban arról beszélt, mennyire nehezen viseli azokat a megpróbáltatásokat, amelyeket az élet gördít elé.

A rendőrség még vizsgálja a halál okát, ám azt közölték, hogy nem találtak gyanús körülményt.

Annalise Braakensieket holtan találták az otthonában Forrás: WireImage/2018 Hanna Lassen/Hanna Lassen

Megdőlt az idei téli hidegrekord: mínusz 18,6 Celsius-fok volt kedden Vásárosnaménybanhttp://www.life.hu/news/20190109-megdolt-az-idei-teli-hidegrekord-minusz-18-6-celsius-fok-volt-kedden-vasarosnamenyban.htmlKedd hajnalban megdőlt az idei téli hidegrekord: Vásárosnaményban mínusz 18,6 fokot mértek. News--Gyereket kínáltak eladásra egy székelyföldi Facebook-csoportbanhttp://www.life.hu/news/20190109-gyereket-kinaltak-eladasra-egy-szekelyfoldi-facebook-csoportban.htmlEgy székelyföldi adásvételi Facebook-csoportban kínáltak eladásra egy gyereket. Habár lehetséges, hogy a hirdetés csupán vicc akart lenni, hatalmas felháborodást keltett. NewsOrigoÁrokba hajtott egy autó Baktalórántházán: a sofőr életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20190109-arokba-hajtott-egy-auto-baktaloranthazan-a-sofor-eletet-vesztette.htmlHalálos baleset történt kora reggel Baktalórántházán: egy jármű lesodródott az úttestről, árokba hajtott, a vezetője pedig a helyszínen élet vesztette. NewsOrigoZűrzavart okoz a hó az országbanhttp://www.life.hu/news/20190109-zurzavart-okoz-a-ho-az-orszagban.htmlA hó nagy zűrzavart okoz a közlekedésben, több baleset történt, ezért nagyon fontos, hogy mindenki körültekintően közlekedjen, hiszen még várható havazás. News--Újabb havazás várható a Dunántúlonhttp://www.life.hu/news/20190109-ujabb-havazas-varhato-a-dunantulon-hozapor-szel-hideg.html--Halálos motorbalesetet szenvedett két magyar férfi Thaiföldönhttp://www.life.hu/news/20190108-halalos-motorbalesetet-szenvedett-ket-magyar-ferfi-thaifoldon.htmlBangkok utcáin vesztette életét két magyar motoros hétfő este az egyik tahiföldi hírportál szerint. Egyikük még a helyszínen, másikuk a kórházban hunyt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.