Újabb havazás várható a Dunántúlon

Fotó: Polyák Attila - Origo -
havazás időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Szerda


Erősen felhős lesz az ég, de napközben a keleti tájakon felszakadozik a felhőzet. Eleinte még többfelé lehet hó, nyugaton havas eső, ónos eső, eső; aztán átmeneti szünet után a Dunántúlra újabb csapadéktömb érkezik, amelyből sokfelé havazhat (DNy-on eső, havas eső is lehet). A nyugati szél megélénkül. +1 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Csütörtök, péntek


Változóan felhős időre van kilátás, pénteken több napsütéssel. Hózápor, hószállingózás bárhol előfordulhat. Reggelente -10 és -2, délutánonként -4 és +2 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombat, vasárnap


Újabb nedves levegő éri el hazánk térségét, többfelé alakulhat ki vegyes halmazállapotú csapadék, majd DNy felé haladva egyre inkább havas eső, eső lehet – írja a Koponyeg.hu, ahol az időjárás alakulását térképen is követheted.

Sarkvidéki levegő érkezik az ország föléhttp://www.life.hu/news/20190101-sarkvideki-levego-erkezik-az-orszag-fole-itt-a-hideg-idojaras.htmlSarkvidéki eredetű levegő érkezik az ország fölé, jelentősen visszaesik a hőmérséklet - hívta fel a figyelmet kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerdára több megyére figyelmeztetést is kiadott az erős szél miatt. NewsOrigoJanuár 1-jén hal meg a legtöbb emberhttp://www.life.hu/news/20181230-januar-1-az-ev-legveszelyesebb-napja.htmlEgy kutatás szerint újévkor 5 százalékkal több ember hal meg, mint bármely más napon az évben. NewsOrigoIdőjárás: szerdától markáns lehűlés várhatóhttp://www.life.hu/news/20190101-idojaras-szerdatol-markans-lehules-varhato.htmlHó, havas eső és markáns lehűlés jellemezheti a következő napok időjárását. NewsAFPHalálos baleset történt szilveszter éjszaka az M0-sonhttp://www.life.hu/news/20190101-halalos-baleset-tortent-szilveszter-ejszaka-az-m0ason-egy-no-eletet-vesztette.htmlAz M0-s autóúton, Üllő külterületénél december 31-én, 20 óra 55 perckor eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött. NewsOrigoFalu, ahol minden ember négykézláb jár: videóhttp://www.life.hu/news/20181231-egy-falu-ahol-minden-ember-negykezlab-ja.htmlFurcsa embereket fedeztek fel ausztrál antropológusok: egy faluban élnek, és négykézláb közlekednek. Kiderült: egy családról van szó, amely egy egész falut benépesít, a tagjai ellátják magukat, dolgoznak. Egy antropológus azt állítja, hogy ők pont a majom és az ember között vannak. Mások szerint a családnak sajátos genetikai hibája van, ami generációkon át öröklődik. NewsOrigoFelhős, de csapadékmentes idő várható az év utolsó napjánhttp://www.life.hu/news/20181231-felhos-de-csapadekmentes-ido-varhato-az-ev-utolso-napjan-szilveszterkor.htmlAz év utolsó napja már szárazabb időjárást hoz az eddigieknél. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.