Öngyilkos lett egy 10 éves kislány, hogy az édesanyját boldoggá tegye

Forrás: Thinkstock -
halál búcsúlevél öngyilkos rendőrség öngyilkosság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett egy 10 éves kislány Mexikóban azért, hogy az édesanyját boldoggá tegye.

Felakasztva találtak rá a rendőrök egy 10 éves kislányra Mexikóban. A holttest mellett rábukkantak egy búcsúlevélre, amelyben a gyermek kifejtette, édesanyját szerette volna boldoggá tenni azzal, hogy megöli magát.

Szeretném, ha anyukám a világ legboldogabb embere lenne azután, hogy én már nem vagyok. Tudom, hogy minden fájdalmát én okoztam, amióta csak megszülettem és az édesapám is miattam hagyta el. Remélem, nyugodt élete lesz, nem dolgozza halálra magát. Bízom benne, emlékezni fog rám és az égben talán egyszer újra megölel majd. Nagyon szereltek, anya, fogadd el tőlem ezt az ajándékot” – idéz a kislány leveléből a Mirror.

A lap azt írja, a megdöbbent szomszédok szerint a kislány soha nem látszott szomorúnak. A rendőrök egyelőre nyomoznak az ügyben és keresik az édesanyát, aki azóta eltűnt.

A gyermek felakasztotta magát – Képünk csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Dér Henit kapcsolatba hozták egy bérgyilkossal, mert ugyanaz a családnevükhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-der-henit-kapcsolatba-hoztak-egy-bergyilkossal-mert-ugyanaz-a-csaladnevuk.htmlEgy bérgyilkossal hozták kapcsolatba Dér Henit, ugyanis ugyanaz a családnevük valamint a születési helyük. TV + SztárokOrigo19 évvel fiatalabb kedvese van Bebénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-19-evvel-fiatalabb-kedvese-van-bebenek.htmlEgy 19 évvel fiatalabb lányba szerelmes Bebe. Bár még csak egyszer találkoztak, már a gyermekvállalás is szóba került köztük. TV + Sztárok--Ördög Nóra nem mindig érzi magát sikeresnek anyakénthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-ordog-nora-nem-mindig-erzi-magat-sikeresnek-anyakent.htmlÖrdög Nóra életét bizonyára sokan irigylésre méltónak tartják, pedig ő nincs mindig megelégedve sem a stúdióban nyújtott teljesítményével, sem az otthonival. TV + Sztárok--Nagy Ervin A tanár című sorozat miatt börtönben forgatott: élményeiről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-nagy-ervin-a-tanar-cimu-sorozat-miatt-bortonben-forgatott-elmenyeirol-meselt.htmlNagy Ervin A tanár című sorozat miatt vonult börtönbe: nem tartja jó élménynek. TV + SztárokOrigoÁbel Anita nyíltan mesélt a válási folyamatról: lányuk, Luca a legfontosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-abel-anita-nyiltan-meselt-a-valasi-folyamatrol-lanyuk-luca-a-legfontosabb.htmlÁbel Anita karácsony előtt jelentette be: elválnak férjével, akivel hosszú évek óta éltek együtt és egy kislányuk is született. TV + SztárokOrigoPesák Ádám elárulta, miért szakítottak Janza Katávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-pesak-adam-elarulta-miert-szakitottak-janza-kataval.htmlKét év után szünetre volt szüksége Pesák Ádám és Janza Kata kapcsolatának. Újra egymásra találtak, most pedig Pesák elmondta, miért kellett akkor egy kicsit egyedül lennie. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.