Enyhül az idő, de ónos eső várható

Fotó: Polyák Attila - Origo -
időjárás ónos eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki szombatra ónos eső miatt Pest, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyére. Emellett enyhül a hideg, 4 és 6 fokot is mérhetünk. 

Szombaton a nap első felében borult lesz az ég, majd szakadozottabbá válik a felhőzet. Eleinte több helyen lehet hószállingózás, kisebb havazás, majd napközben gyenge vegyes csapadék lehet: havas eső, ónos eső, szitálás. A Ny-i, DNy-i szél megélénkül. Általában -1 és +4 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég. Két hullámban lesz csapadék, hajnalban-reggel és délutántól, amely nagyrészt eső lesz, de ÉK-en eleinte még lehet ónos eső, hó, havas eső is. 0 és +6 fok közé enyhül a levegő - olvasható a koponyeg.hu-n.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.