Megcsókolta volna a lányt szilveszterkor, de az visszautasította: az egész világ látta

csók szilveszter videó visszautasítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztóan kezdődött a 2019-es év ennek a fiúnak: az egész világ szeme láttára égett be.

Nehéz lesz a 2019-es év ennek a fiúnak, ugyanis az egész világ látta élete egyik legkínosabb pillanatát. Egyrészt közvetítette a tévé, másrészt pedig vírusvideó lett belőle. Az újév beköszöntét ő is – ahogy a legtöbben – csókkal pecsételte meg, de sajnos a dolog nem úgy alakult, ahogy tervezte. A fiú a lány felé hajolt, és éppen megpróbálta rátapasztani a száját, de a lány folyamatosan hátrál, így tulajdonképpen a levegőt csókolta meg a fiú.

Hóviharok dúlnak az Egyesült Államok középső vidékeinhttp://www.life.hu/news/20190112-hoviharok-dulnak-az-egyesult-allamok-kozepso-videkein-idojaras.htmlAmerikai sajtójelentések szerint a hóviharok Új-Mexikótól a Nagy-síkságig és a Sziklás-hegységig terjedő, mintegy 1700 kilométer hosszúságú térségben tombolnak. News--Így szabadulj meg a karácsonyfádtól anélkül, hogy lehullanának a tűlevelek http://www.life.hu/news/20190112-igy-szabadulj-meg-a-karacsonyfadtol-anelkul-hogy-lehullananak-a-tulevelek.htmlFelfordulás és tűlevélzuhatag nélkül megszabadulni a karácsonyfától nem egyszerű, de íme néhány tipp, amelyek segíthetnek. NewsOrigoEnyhül az idő, de ónos eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20190112-enyhul-az-ido-de-onos-eso-varhato.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki szombatra ónos eső miatt Pest, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyére. Emellett enyhül a hideg, 4 és 6 fokot is mérhetünk. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoSzörnyű vérengzés Káptalanfán: íme, a sokkoló részletekhttp://www.life.hu/news/20190112-szornyu-verengzes-kaptalanfan-osztrak-ferfi-magyar-no.htmlViszonzatlan szerelem miatt rendezett vérfürdőt az osztrák férfi a volt párja káptalanfai házánál tegnapra virradóra. Először rá akarta gyújtani a családra a házat, majd lövöldözni kezdett, a menekülő gyereket sem kímélte. A család tizenegy gyermeket nevelt, a tragédia idején a házban összesen kilencen voltak. News--Megtalálták a 13 éves lányt, akinek meggyilkolták a szüleithttp://www.life.hu/news/20190111-megtalaltak-a-13-eves-lanyt-akinek-meggyilkoltak-a-szuleit.htmlA rendőrség megtalálta azt a 13 éves wisconsini lányt, aki tavaly ősszel tűnt el szülei meggyilkolása után. News--Nagyon megjárta a társkeresőn egy nő, aki egy illegális vadászaton vett részt korábbanhttp://www.life.hu/news/20190110-nagyon-megjarta-a-tarskereson-egy-no-aki-egy-illegalis-vadaszaton-vett-reszt-korabban.htmlNagyon ráfázott egy nő a társkeresőre: mindent kifecsegett illegális vadászatáról egy vadőrnek, másnap pedig őrök jelentek meg a lakásán. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.