Időjárás: csütörtökön akár 11 fok is lehet

Forrás: Bálna Korcsolyapálya -
időjárás előrejelzés január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az átlagnál jóval enyhébb idő várható a héten, csütörtökön akár 11 fok is lehet napközben.

Szinte kora tavaszias idővel folytatódik a hét. Kedden még változóan felhős lesz az ég, délután több felhővel, elszórtan alakul ki hózápor. Az északnyugati, nyugati szél nagy területen lesz viharos. Reggel -2, délután +3 fok körül alakul a hőmérséklet.

A Köpönyeg előrejelzése szerint szerdán marad a változó felhőzet, miközben a légmozgás mérséklődik és délnyugatira fordul. +5, +6 fok köré enyhül a levegő.

Enyhe idő vár ránk a héten Forrás: Bálna Korcsolyapálya

Csütörtök délelőtt változóan, délutántól erősen felhős lesz az ég. Eső, záporeső délutántól egyre többfelé esélyes. A délnyugati szél megerősödik. Igen enyhe időre van kilátás: 4-11 fok valószínű.

Pénteken és szombaton borús idő, többfelé csapadék várható: a kezdeti esőt egyre nagyobb területen válthatja fel havas eső, később hó. Csökken a hőmérséklet.

Meghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-meghan-hercegne-testveret-thomas-marklet-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlIttas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. TV + Sztárok--Curtis februárban újra koncertezhethttp://www.life.hu/sztarok/20190115-curtis-februarban-ujra-koncertezhet.htmlEgyelőre nem lehet tudni, megtartja-e Curtis a két februári koncertjét. A januáriakkal ellentétben azokat nem mondta le. Lehetséges, hogy az esemény idejére kiengedik az elvonóról? TV + Sztárok--VV Vivi és VV Krisztián a kiesésük után is meztelenkednek – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vv-vivi-es-vv-krisztian-a-kiesesuk-utan-is-meztelenkednek-foto.htmlVV Krisztián és VV Vivi a kiesésük után is egy párt alkotnak. Íme a bizonyíték. TV + SztárokOrigoMinden sztár R. Kelly ellen fordult: John Legend és Cara Delevingne is határozottan állást foglalthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-minden-sztar-r-kelly-ellen-fordult-john-legend-cara-delevingne.htmlR. Kelly sokáig tudta titokban tartani a szexuális visszaéléseit a világ előtt, de ennek egyszer és mindenkorra vége. Rengeteg nő vádolja az énekest bántalmazással, nemi erőszakkal és fogva tartással is, az áldozatok közül sokan egy dokumentumfilmben mondták el, mi is történt velük. Az Amerikában levetített film hatalmas felháborodást és visszhangot keltett, aminek nyomán rengeteg híresség tagadja meg R. Kellyt és azt, hogy valaha közük volt az énekeshez. Még a saját lánya is szörnyetegnek tartja a sztárt, aki ellen már nyomozás is indult. Sok sztár szólalt fel eddig R. Kelly ellen, és valószínűleg még többen fognak. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni kutyája megsérült: a modell nagyon kétségbeesetthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-weisz-fanni-kutyaja-megserult-a-modell-nagyon-ketsegbeesett.htmlWeisz Fanni nemrég igen stresszes helyzetet élt át: hazaérve vette észre, hogy kutyája lábából ömlik a vér. TV + SztárokOrigoNádai Anikó boldogan mosolyog új fotóján a szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-nadai-aniko-boldogan-mosolyog-uj-fotojan-szerelmevel.htmlNem titok, hogy VV Aurélióval való szakítása után újra párkapcsolatban él Nádai Anikó. Most a közösségi oldalán megmutatta a férfit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.