Tiltólistára kerülnek az érzelmileg sokkoló videók a YouTube-on

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sophia Kembowski -
YouTube tiltás videó sokkoló tartalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több alkalommal végződtek sérüléssel vagy halállal az interneten indított videós kihívások. Ezért a YouTube-nál úgy döntöttek, hogy ezentúl letiltják az érzelmileg sokkoló, viccesnek szánt veszélyes tartalmakat.

Többé nincs helye a YouTube internetes videómegosztón a sokkoló vagy viccesnek szánt veszélyes videóknak. A Google tulajdonában álló oldalnál úgy döntöttek, hogy ezeket ezentúl letiltják - írja a Blikk a BBC News nyomán.

A YouTube letiltja a veszélyes videókat Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sophia Kembowski

Néhány durva videónak több millió nézője volt már, sőt olyan is előfordult, hogy netes videós kihívásoknál valaki megsérült vagy meg is halt. Ám sok esetben nehéz eldönteni, hogy mi számít durvának.

A cikk szerint annak a nőnek az esete is eredményezte a YouTube rendszerének szigorítását, aki lelőtte a barátját, aki egy könyvet tartott maga elé. Ezt pedig az interneten is közvetítették. Nem sikerült felfognia a lövést, így belehalt a sérülésébe. A nőt tavaly májusban ítélték el.

Ufók hozhatták létre a majdnem 100 méter széles jégkört az USA-banhttp://www.life.hu/news/20190116-ufok-hozhattak-letre-a-majdnem-100-meter-szeles-jegkort-az-usaban.htmlA Maine államban található Presumpscot-folyón tapasztaltak szokatlan jelenséget a helyiek. Egy hatalmas, 300 láb, azaz majdnem 100 méter átmérőjű jégkör sodródik a vízen, melyről úgy vélik, hogy az ufók leszállópályája is lehet. News--Két nő kipróbálta az autómosót - Videóhttp://www.life.hu/news/20190116-ket-no-kiprobalta-az-automosot.htmlKét nő úgy döntött, hogy egy pickup hátuljában megbújva kipróbálják, milyen is az autómosó. Természetesen videóra vették, mi történik velük. NewsOrigoA szájukból etetik a farkasaikat ezek a nők - Videóhttp://www.life.hu/news/20190116-a-szajukbol-etetik-a-farkasaikat-ezek-a-nok.htmlNyers hússal a szájából eteti két nő a farkasait, hogy szorosabb kötelék alakuljon ki köztük és az állatok között. NewsOrigoHalott fia szellemét örökítette meg egy amerikai nő - Fotóhttp://www.life.hu/news/20190116-halott-fia-szellemet-orokitette-meg-egy-amerikai-no.htmlEgy édesanya állítja, hogy a halott fia szellemét sikerült megörökítenie a konyhában. NewsOrigoIdőjárás: esős, borús időre kell számítanunkhttp://www.life.hu/news/20190116--idojaras-esos-borus-idore-kell-szamitanunk.htmlSzelet, esőt és havas esőt is tartogat az időjárás még a hétre, és sajnos a hétvége sem lesz kellemes. News--Felugrott a krokodil a 2,5 méteres falra, majd megette indonéz gondozójáthttp://www.life.hu/news/20190115-felugrott-a-krokodil-a-25-meteres-falra-majd-megette-indonez-gondozojat.htmlDeasy Tuwo mindössze 44 éves volt. A tudósnő épp egy 5 méteres krokodilt etetett, amikor az felugrott a 2,5 méteres elválasztó falra, majd berántotta magával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.