VV Fanni lakásánál filmet forgatnak egy véres gyilkosságról

Forrás: police.hu -
gyilkosság halál filmforgatás film Novozánszki Fanni tragédia VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázta az országot Novozánszki Fanni, azaz VV Fanni halála. A lányt valószínűleg a lakásában gyilkolták meg és onnan szállították a testét ismeretlen helyre. Ennél a lakásnál most filmet forgatnak, amelynek középpontjában egy véres gyilkosság áll. 

A Duna-parton épült lakóparkban élt Novozánszki Fanni, azaz VV Fanni. Valószínűsíthető, hogy Danubius utcai albérletében ölték meg a lányt, kamerafelvétel bizonyítja, hogy az előzetes letartóztatásba helyezett B. László lecipeli az eszméletlen lányt.

A Bors munkatársa kiszúrta, hogy a lakás előtt most filmet forgatnak, amely egy kegyetlen gyilkosságról szól. „Ez a terület most Észak-Koreává változott, és egy koreai krimit forgatunk. A filmben egy bérgyilkosnő embert öl, és erről a házról arra a házra ugrik át” – mondta a lap munkatársának egy stábtag.

VV Fanni lakásánál filmet forgatnak Forrás: police.hu

Szexbabák és kutyaként élő férfi: ezek a bizarr történetek estek meg 2018-ban (18+)http://www.life.hu/news/20181217-szexbabak-es-kutyakent-elo-ferfi-ezek-a-bizarr-tortenetek-este-meg-2018ban.htmlNem mindennapi történetek bárhol megeshetnek a világban, mi pedig szeretünk róluk hírt adni. Nem történt ez másként 2018-ban sem. Összeszedtük, melyek voltak azok a meghökkentő történetek, amelyek minket is megleptek, kétszer is szemügyre kellett vennünk, hogy valóban elhiggyük őket. News--Influenza – További intézményekben rendeltek el látogatási tilalmathttp://www.life.hu/news/20190118-influenza-tovabbi-intezmenyekben-rendeltek-el-latogatasi-tilalmat.htmlAz influenzajárvány miatt további intézményekben rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat – derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján közzétett legfrissebb adatokból. News--Hó és hideg várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190119-ho-es-hideg-varhato-a-jovo-heten-idojaras.htmlA napokban érezhető melegfront után a jövő héten már az egész országra kiterjedő nagyobb havazás várható, a hőmérséklet is csökken. NewsOrigoKiszivárogtak az e-mailek, jelszavak, sokan nem érzik biztonságban az adataikathttp://www.life.hu/news/20190118-kiszivarogtak-az-emailek-jelszavak-sokan-nem-erzik-biztonsagban-az-adataikat.htmlVajon vannak-e olyanok, akik az adataik tudatosabb védelmét, a social media biztonságosabb használatát tűzik ki újévi célként? Fontos lenne pedig erre is gondolni, hiszen egy friss kutatás megmutatta, hogy minden ötödik felhasználó személyes adatával éltek már vissza valamilyen formában, így a többségnek már megfordult a fejében az is, hogy törli profilját. Hogy ne ez legyen a megoldás, a biztosítótársaság szakértő segítségével olyan tanácsokat gyűjtött össze, amelyekkel biztonságosabbá tehetjük a közösségi felületek használatát. Annak fényében is fontos ez, hogy kiderült: a napokban 770 millió e-mail szivárgott ki. NewsOrigoAzok az emberek, akik januárban születtek, nagyobb eséllyel lesznek gazdagokhttp://www.life.hu/news/20190118-azok-az-emberek-akik-januarban-szulettek-nagyobb-esellyel-lesznek-gazdagok.htmlKiderült, hogy azok, akik januárban vagy februárban születtek, nagyobb eséllyel lehetnek gazdagok. News--Három felesége volt a kínai férfinak, most börtön várhat ráhttp://www.life.hu/news/20190118-harom-felesege-volt-a-kinai-ferfinek-most-borton-varhat-ra.htmlCsúnyán lebukott az a férfi, aki Kína három különböző tartományában házasodott meg három különböző nővel. A feleségek nem tudtak egymásról, pedig egy kilométeren belülre költöztette őket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.