Magyar férfi lövöldözött Los Angelesben

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos lövöldözés férfi öngyilkosság Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles-i otthonában lövöldözött egy magyar férfi. Még a rendőrség kiérkezése után is lőtt. Végül kioltotta saját életét.

Helyi idő szerint péntek délután fél négykor hallottak lövéseket Los Angeles Sherman Oaks negyedében. A szomszédok hívták a rendőrséget, a SWAT különleges egység és a túsztárgyalók is kiérkeztek. A Bors információi szerint a lövöldöző egy 70 év körüli magyar férfi volt, aki elbarikádozta magát, a hatóság emberei pedig csak négy és fél óra múlva tudtak behatolni az otthonába.

Magyar férfi lövöldözött Forrás: Shutterstock

A lakásban azonban már csak a férfi holttestére találtak rá, vélhetőleg önkezével, a fegyverrel vetett véget az életének. Úgy tudni, hogy az elkövető egyedül volt otthon, az indítékai egyelőre nem ismertek.

Meghalt a magyar válogatott focista, Rostás Sándorhttp://www.life.hu/news/20190120-meghalt-a-magyar-valogatott-focista-rostas-sandor-gyaszhir.html56 éves korában, két nappal a születésnapja előtt elhunyt Rostás Sándor, az Újpest korábbi válogatott középpályása. News--Közös fotóval búcsúzik Andy Vajnától Orbán Viktorhttp://www.life.hu/news/20190120-kozos-fotoval-bucsuzik-andy-vajnatol-orban-viktor-facebook.htmlOrbán Viktor közösségi oldalán reagált Andy Vajna halálhírére. NewsOrigoKigyulladt egy háromszintes szállás a francia Alpokban egy sípályánál, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190120-kigyulladt-egy-haromszintes-szallas-a-francia-alpokban-egy-sipalyanal-tobben-meghaltak.htmlLángokban áll egy háromszintes szállás a francia Alpokban lévő Courchevel egyik sípályájánál. A tüzet 70 tűzoltó próbálja megfékezni. Félő, hogy az épületben többen bennragadtak. News--Hatalmas káoszt okoz a szakadó hó: több megye is érintetthttp://www.life.hu/news/20190120-hatalmas-kaoszt-okoz-a-szakado-ho-tobb-megye-is-erintett.htmlEgy óra alatt négy balesetről került fel információ a Katasztrófavédelem honlapjára. News--Elpusztult Boo, a Facebook legnépszerűbb kutyájahttp://www.life.hu/news/20190119-elpusztult-boo-a-facebook-legnepszerubb-kutyaja.htmlBoo, a törpespicc 16 milliós követőtáborral rendelkezett a Facebookon. Emberi években mérve 12 éves volt. NewsOrigoSzexbabák és kutyaként élő férfi: ezek a bizarr történetek estek meg 2018-ban (18+)http://www.life.hu/news/20181217-szexbabak-es-kutyakent-elo-ferfi-ezek-a-bizarr-tortenetek-este-meg-2018ban.htmlNem mindennapi történetek bárhol megeshetnek a világban, mi pedig szeretünk róluk hírt adni. Nem történt ez másként 2018-ban sem. Összeszedtük, melyek voltak azok a meghökkentő történetek, amelyek minket is megleptek, kétszer is szemügyre kellett vennünk, hogy valóban elhiggyük őket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.