A kizárt védő szerint sok az eljárási hiba VV Fanni ügyében

Forrás: RTL Sajtóklub -
védő Dr. Brodmann Péter VV Fanni hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Brodmann Péter – a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László korábbi védője – szerint sok minden nem stimmel az üggyel kapcsolatban, rengeteg az eljárási hiba.

Dr. Brodmann Péter védte unokaöccsét, B. Lászlót, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte VV Fannit. Nemsokára más ügyvédet kellett azonban választania, mert felmerült, hogy egyes férfi családtagok is segíthettek Fanni meggyilkolásában. Ezt a DNS-vizsgálatok cáfolták. A védőt azonban végleg kizárták, ezért fakadt ki.

VV Fanni ügye a kizárt védő szerint nincs teljesen rendben Forrás: RTL Sajtóklub
Több megyére figyelmeztetést adtak ki a havazás miatthttp://www.life.hu/news/20190122-tobb-megyere-figyelmeztetest-adtak-ki-a-havazas-miatt.htmlTöbb megyére figyelmeztetést adtak ki keddre a havazás miatt. A Magyar Közút a téliesebb útviszonyokra figyelmeztet.News--Németh Lajos szerint nagy havazás jön a hétenhttp://www.life.hu/news/20190121-nemeth-lajos-szerint-nagy-havazas-jon-a-heten.htmlNémeth Lajos elárulta, a hét második felében csapadékosra fordul az időjárás, néhol akár 10 centiméternél is több hó hullhat. NewsOrigoMagyar férfi lövöldözött Los Angelesbenhttp://www.life.hu/news/20190121-magyar-ferfi-lovoldozott-los-angelesben.htmlLos Angeles-i otthonában lövöldözött egy magyar férfi. Még a rendőrség kiérkezése után is lőtt. Végül kioltotta saját életét. NewsOrigoMeghalt a magyar válogatott focista, Rostás Sándorhttp://www.life.hu/news/20190120-meghalt-a-magyar-valogatott-focista-rostas-sandor-gyaszhir.html56 éves korában, két nappal a születésnapja előtt elhunyt Rostás Sándor, az Újpest korábbi válogatott középpályása. News--Kigyulladt egy háromszintes szállás a francia Alpokban egy sípályánál, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190120-kigyulladt-egy-haromszintes-szallas-a-francia-alpokban-egy-sipalyanal-tobben-meghaltak.htmlLángokban áll egy háromszintes szállás a francia Alpokban lévő Courchevel egyik sípályájánál. A tüzet 70 tűzoltó próbálja megfékezni. Félő, hogy az épületben többen bennragadtak. News--Hatalmas káoszt okoz a szakadó hó: több megye is érintetthttp://www.life.hu/news/20190120-hatalmas-kaoszt-okoz-a-szakado-ho-tobb-megye-is-erintett.htmlEgy óra alatt négy balesetről került fel információ a Katasztrófavédelem honlapjára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.