Bikinis túrázóként ismerte a világ Gigi Wut, akit holtan találtak

halál tragédia bikini túrázó Gigi Wu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi Wu túrázót arról ismerte a világ, hogy csodás tájakon készített magáról fotókat többnyire bikiniben, ezért kapta a bikinis túrázó becenevet is. A 36 éves nőt legutóbbi túrája közben érte a halál, a mentőcsapatok már nem tudták megmenteni az életét. 

A tajvani Yushan Nemzeti Parkba indult túrázni január 11-én Gigi Wu, aki a világ gyönyörű helyein fotózta magát többnyire fürdőruhában. A 36 éves nő január 19-én hívta fel egyik barátját műholdas telefonon, hogy segítséget kérjen – írja a Mirror.

Azt mondta, hogy nagyjából 20 métert zuhant egy szakadékba, és valószínűleg az elszenvedett sérülései miatt nem tudott mozdulni. Helikopterrel indultak a keresésére, de a rossz időjárási viszonyok miatt nem jártak sikerrel.

Végül egy háromfős mentőcsapat bukkant rá a holttestére. Instagram-oldalát már zárolta a család, amit valószínűleg emlékoldallá alakítanak át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.