Újabb részletek derültek ki Moldován Katalin színésznő eltűnéséről

Forrás: Police.hu -
színésznő rendőrség eltűnt Moldován Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek derültek ki a magyar színésznő eltűnéséről: a rendőrség közleményében leírta, milyen ruhákat vihetett magával Moldován Katalin.

Mint arról már beszámoltunk, nagy erőkkel keresik a két hete Tiszakécskéről eltűnt Moldován Katalin színésznőt. A rendőrség most újabb információkat adott ki, amely alapján nyomára bukkanhatnak a 16 éves lánynak. Kiderült például az, milyen ruhákat vitt magával.

Az eltűntet 2019. január 5-én 8 óra 30 perc körül tiszakécskei otthonában látták utoljára, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A bevezetett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Tartózkodási helye valószínűsíthetően Budapest közigazgatási területe.

A lány 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, fehér hajú, fehér szempillájú. Gyengén látása miatt szemüveget visel.

Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. A lány magával vitte farmerját, illetve fekete színű szövetnadrágját, valamint barnás kapucnis kabátját és egy elöl fűzős fekete csizmát, továbbá egy kézi-, illetve egy válltáskát” – írták.

Moldován Katalin két hete tűnt el Forrás: Police.hu
Így néz ki ma a West Side Story jóképű sztárja, George Chakirishttp://www.life.hu/sztarok/20190122-igy-nez-ki-ma-a-west-side-story-jokepu-sztarja-george-chakiris.htmlA West Side Story sztárja, George Chakiris 84 évesen is remekül néz ki. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta elmesélte, hogy Janis Joplin droggal kínáltahttp://www.life.hu/sztarok/20190122-zalatnay-sarolta-elmeselte-hogy-janis-joplin-droggal-kinalta.htmlA Táncdalfesztivál megnyerése után, 1967-ben hároméves londoni szerződést írt alá Zalatnay Sarolta. Bekerült a brit klubéletbe, ahol talákozhatott példaképeivel. A magyar énekesnő elmondta: sokszor kínálták drogokkal. TV + Sztárok--Vajna Timi búcsúposztja alatt mocskolódnak az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-vajna-timi-bucsuposztja-alatt-mocskolodnak-az-emberek.htmlAndy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából, felesége, Vajna Timi közösségi oldalán csak egy nappal később reagált, megható poszttal köszönt el férjétől. Hiába a gyász, az emberek egy része semmi együttérzést nem mutat az özvegy felé, százával olvashatók a mocskolódó kommentek a poszt alatt. TV + SztárokOrigoLionel Richie fia bombával fenyegetőzött a londoni Heathrow reptérenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-lionel-richie-fia-bombaval-fenyegetozott-a-london-heathrow-repteren.htmlNem engedték felszállni a londoni Heathrow reptérről induló gépre Lionel Richie fiát, Miles Brockman Richie-t. A férfi ezután azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a bombát, amely a kézipoggyászában van. Letartóztatták a rendőrök. TV + Sztárok--Szívinfarktus okozhatta Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-szivinfarktus-okozhatta-andy-vajna-halalat.htmlAndy Vajna halála mindenkit váratlanul ért, bár sokan tudták, hogy baj volt az egészségével. A pontos okokról egyelőre nem adtak információt, ám egy közeli barát tudni véli, mi történhetett. TV + Sztárok--Vajna Timi nem akart tudomást venni Andy Vajna korárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-vajna-timi-nem-akart-tudomast-venni-andy-vajna-korarol.htmlEgy közeli ismerős állítja, Vajna Timit soha nem zavarta Andy Vajna életkora. Úgy élt, hogy szinte meg sem fordult a fejében, férjét hamarosan elveszítheti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.