Emiliano Sala, az eltűnt focista exbarátnője szerint nem baleset történt

Forrás: AFP/Loic Venance -
repülőbaleset Emiliano Sala eltűnés focista exbarátnő futballmaffia baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Twitter-bejegyzésben mondta el véleményét Emiliano Sala, a repülőbalesetben eltűnt focista volt kedvese, Berenice Schkair Victoria's Secret-modell. A lány szerint nem baleset történt, a hatóságoknak a futballmaffia háza táján kellene szimatolni. 

„Emi, összetört a szívem. Még mindig nem értek semmit. Összetörtem, fájdalmat, félelmet és haragot érzek, amiért tehetetlen vagyok. Tudom, hogy erős vagy. Várunk rád” – írta Twitter-bejegyzésében Emiliano Sala focista exbarátnője, a Victoria's Secret-modell, Berenice Schkair.

Mint ismeretes: Emiliano Sala sztárfocista, aki nemrég szerződött a Cardiff City Football Clubhoz egy magánrepülőgépen utazott Franciaországból a walesi Cardiffba, ám a repülőgép hétfőn rejtélyes körülmények között eltűnt. Az eltűnés előtt még egy utolsó üzenetet küldött barátjának, amelyben azt mondja, úgy rázkódik a gép, mintha szét akarna esni.

Emiliano Sala gépét még mindig nem találják Forrás: AFP/Loic Venance

A Daily Mail cikke szerint a mentőcsapatok keresik a gépet, de ha vízbe zuhantak, kevés az esély, hogy élve megtalálják őket. A mentőalakulatok egyelőre nem sokat tehetnek a rossz időjárási körülmények miatt. Sala exkedvese, Berenice Twitter-bejegyzésében arra is kitért, hogy szerinte nem baleset történt.

„Vizsgálják meg a futballmaffiát, nem hiszem, hogy baleset történt” – írja a megtört lány. Bejegyzésében arra kéri a nyomozókat, hogy ezt a szálat is göngyölítsék fel.

Esküvőjén tartóztatták le a szentesi rendőrök a vőlegényt a menyasszony szeme láttárahttp://www.life.hu/news/20190123-eskuvojen-tartoztattak-le-a-szentesi-rendorok-a-volegenyt-a-menyasszony-szeme-lattara.htmlKörbevették a szentesi házasságkötő termet a rendőrök, akik G. Mihályra, a közokirat-hamisítással vádolt vőlegényre vártak. A filmbe illő rajtaütés gátat vetett a nászéjszakának. NewsOrigoBefagyott a Niagara-vízesés - Fotóhttp://www.life.hu/news/20190123-befagyott-a-niagara-vizeses.htmlAz amerikai Középnyugaton és a keleti partvidéken dúló téli viharok nyolc halálos áldozatot követeltek az elmúlt napokban, a Niagara-vízesés egyes részei pedig befagytak. News--Németh Lajos: igazi téli idővel búcsúzik a januárhttp://www.life.hu/news/20190123-nemeth-lajos-igazi-teli-idovel-bucsuzik-a-januar.htmlNémeth Lajos elárulta, kemény téli napok várnak ránk január végén. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFokozott óvatossággal kell közlekedni a hó miatthttp://www.life.hu/news/20190123-fokozott-ovatossaggal-kell-kozlekedni-a-ho-miatt.htmlA szerda reggelre leesett hó sok helyen okozott problémát, az utak egy része havas, vagy hókásás. NewsOrigoElraboltak Kismartonban egy 88 éves asszonyt, aki állítólag az Esterházy Alapítvány kezelőjének édesanyjahttp://www.life.hu/news/20190123-elraboltak-kismartonban-egy-88-eves-asszonyt-aki-allitolag-az-esterhazy-alapitvany-kezelojenek.htmlA burgenlandi Kismartonban raboltak el egy 88 éves asszonyt, aki az osztrák sajtóértesülések szerint nem más, mint az az Esterházy Alapítványt kezelő Ottrubay István édesanyja. NewsOrigoÚjabb részletek derültek ki Moldován Katalin színésznő eltűnésérőlhttp://www.life.hu/news/20190122-ujabb-reszletek-derultek-ki-moldovan-katalin-szineszno-eltuneserol.htmlÚjabb részletek derültek ki a magyar színésznő eltűnéséről: a rendőrség közleményében leírta, milyen ruhákat vihetett magával Moldován Katalin. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.