Fokozott óvatossággal kell közlekedni a hó miatt

Fotó: Kálló Péter - Origo -
időjárás óvatosság közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda reggelre leesett hó sok helyen okozott problémát, az utak egy része havas, vagy hókásás. 

A reggelre leesett hó sok fennakadást okozott a városi közlekedésben is, nehezebben, lassabban lehetett közlekedni a reggeli órákban, és sok helyen voltak havasok a főutak is. A gyorsforgalmi utak általában sónedvesek, de az M7-es autópályán Balatonvilágostól nyugatra és az M6-os autópályán Pakstól délre már több felé havas, hókásás a burkolat.

Hóba borult a város - Képünk illusztráció Fotó: Kálló Péter - Origo

A Dunántúl jelentős részén valamint Bács-Kiskun-, Csongrád- és Békés megyében a fő- és a mellékutak burkolata havas, hókásás vagy latyakos. A délebbre eső területeken, ahol tegnap óta esik a hó, az útviszonyok még téliesebbek. Az intenzív havazás miatt a látási viszonyok is korlátozottak, ezért fokozott óvatosságra van szükség. Balesetek miatt több helyen is félpályás útlezárás van érvényben: a 44-es főúton Nyárlőrinc közelében, 18-as km-nél, az 51-es főúton Dunaharaszti és Dunavarsány között, a 22-es km-nél, a 85-ös főúton, a 61-es km-nél a hegykői elágazásnál. Az M6-os autópályán, Pécs felé a 106-os km-nél két teherautó ütközött össze. A forgalmat a Paks-centrum csomópontnál a 6-os főútra terelik - írja oldalán az Útinform.

Elraboltak Kismartonban egy 88 éves asszonyt, aki állítólag az Esterházy Alapítvány kezelőjének édesanyjahttp://www.life.hu/news/20190123-elraboltak-kismartonban-egy-88-eves-asszonyt-aki-allitolag-az-esterhazy-alapitvany-kezelojenek.htmlA burgenlandi Kismartonban raboltak el egy 88 éves asszonyt, aki az osztrák sajtóértesülések szerint nem más, mint az az Esterházy Alapítványt kezelő Ottrubay István édesanyja. NewsOrigoÚjabb részletek derültek ki Moldován Katalin színésznő eltűnésérőlhttp://www.life.hu/news/20190122-ujabb-reszletek-derultek-ki-moldovan-katalin-szineszno-eltuneserol.htmlÚjabb részletek derültek ki a magyar színésznő eltűnéséről: a rendőrség közleményében leírta, milyen ruhákat vihetett magával Moldován Katalin. NewsOrigoAz előrejelzések szerint március első felében érkezhet a tavaszhttp://www.life.hu/news/20190122-az-elorejelzesek-szerint-marcius-elso-feleben-erkezhet-a-tavasz.htmlAz előrejelzések szerint március első felében köszönthet be a tavaszi időjárás. News--Bikinis túrázóként ismerte a világ Gigi Wut, akit holtan találtakhttp://www.life.hu/news/20190122-bikinis-turazokent-ismerte-a-vilag-gigi-wut-holtan-talaltak-a-fiatal-lanyt.htmlGigi Wu túrázót arról ismerte a világ, hogy csodás tájakon készített magáról fotókat többnyire bikiniben, ezért kapta a bikinis túrázó becenevet is. A 36 éves nőt legutóbbi túrája közben érte a halál, a mentőcsapatok már nem tudták megmenteni az életét. News--Kiakadtak egy bár női dolgozói, mert mélyen dekoltált póló viselésére kötelezték őkethttp://www.life.hu/news/20190122-kiakadtak-egy-bar-noi-dolgozoi-mert-melyen-dekoltalt-polo-viselesere-koteleztek-oket.htmlNagy felháborodást keltett egy ausztráliai szórakozóhely új, az alkalmazottakra vonatkozó öltözködési szabálya: mélyen dekoltált felső viselésére köteleznék a nőket. NewsOrigoA kizárt védő szerint sok az eljárási hiba VV Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/news/20190122-a-kizart-vedo-szerint-sok-az-eljarasi-hiba-vv-fanni-ugyeben.htmlDr. Brodmann Péter – a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László korábbi védője – szerint sok minden nem stimmel az üggyel kapcsolatban, rengeteg az eljárási hiba. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.