Hidegfront várható hétfőn

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap még tavaszias meleg lesz, hétfőtől azonban újra lehűlés jön.

Vasárnap erősen felhős lesz az ég, és főleg a Dunántúlon fordul elő eső, záporeső, sőt estétől a magasabban fekvő tájakon havas eső is eshet. Késő délutánig a DNy-i, D-i, estétől az ÉNy-i szél erősödik meg. 8 és 16 fok között alakul a hőmérséklet – ÉNy-on lesz a hűvösebb.
Hétfőn, kedden továbbra is gyakran lesz erősen felhős az ég, ám csapadék csak elszórtan fordulhat elő kisebb eső, havas eső formájában. A hétfőn még erős légmozgás keddre mérséklődik. Reggelente -2, délutánonként +5 fok körül alakul a hőmérséklet – írja a koponyeg.hu.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Tejfehérjét talált a vegán jégkrémben a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190202-tejfeherjet-talalt-a-vegan-jegkremben-nebih.htmlNem jelölt tejfehérje okozhat gondot a tejallergiásoknak az egyik jégkrémben – figyelmeztetett a honlapján a Nébih. News--Egy négy gyermeket nevelő édesapa halt meg a budapesti kollégiumtűzbenhttp://www.life.hu/news/20190127-negy-gyermeket-nevelo-edesapa-farkas-zoltan-halt-meg-a-budapesti-kollegiumtuzben.htmlSzívbemarkoló sorokkal emlékezik meg családi barátja Farkas Zoltánról, arról a férfiról, aki szerda éjszaka elhunyt a Ráday utcai kollégiumtűzben. News--Csapadékos, hideg, szeles idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20190127-csapadekos-hideg-ido-varhato-idojaras.htmlIgazi januári időjárás várható hideggel, hóval, széllel. News--Hatalmas káoszt okoz a szakadó hó: több megye is érintetthttp://www.life.hu/news/20190120-hatalmas-kaoszt-okoz-a-szakado-ho-tobb-megye-is-erintett.htmlEgy óra alatt négy balesetről került fel információ a Katasztrófavédelem honlapjára. News--Elpusztult Boo, a Facebook legnépszerűbb kutyájahttp://www.life.hu/news/20190119-elpusztult-boo-a-facebook-legnepszerubb-kutyaja.htmlBoo, a törpespicc 16 milliós követőtáborral rendelkezett a Facebookon. Emberi években mérve 12 éves volt. NewsOrigoElhunyt Zsitnik Béla olimpiai bronzérmes evezőshttp://www.life.hu/news/20190113-elhunyt-zsitnik-bela-olimpiai-bronzermes-evezos-sportolo.htmlÉletének 95. évében elhunyt Zsitnik Béla, az 1948-as, londoni olimpia kormányos kétevezős versenyszámának bronzérmese. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.