Meghalt egy gyalogos, akit személyautó ütött el Pápán

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
gázolás Pápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy gyalogos, akit személyautó ütött el Pápán szombaton kora este – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Kucsera Katalin elmondta: a gázolás a pápai Szabó Ervin utcában történt, kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. Az elgázolt 65 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Hidegfront várható hétfőnhttp://www.life.hu/news/20190203-hidegfront-varhato-hetfon-idojaras.htmlVasárnap még tavaszias meleg lesz, hétfőtől azonban újra lehűlés jön.News--Egy négy gyermeket nevelő édesapa halt meg a budapesti kollégiumtűzbenhttp://www.life.hu/news/20190127-negy-gyermeket-nevelo-edesapa-farkas-zoltan-halt-meg-a-budapesti-kollegiumtuzben.htmlSzívbemarkoló sorokkal emlékezik meg családi barátja Farkas Zoltánról, arról a férfiról, aki szerda éjszaka elhunyt a Ráday utcai kollégiumtűzben. News--Kigyulladt egy lakóház Szabadkígyóson: halálos áldozat is vanhttp://www.life.hu/news/20190127-kigyullad-egy-lakohaz-szabadkigyoson-halalos-aldozat-is-van.htmlÉletveszélyes állapotban hoztak ki a tűzoltók egy embert egy kigyulladt melléképületből Szabadkígyóson – tudatta a katasztrófavédelem vasárnap hajnalban. News--Kigyulladt egy háromszintes szállás a francia Alpokban egy sípályánál, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190120-kigyulladt-egy-haromszintes-szallas-a-francia-alpokban-egy-sipalyanal-tobben-meghaltak.htmlLángokban áll egy háromszintes szállás a francia Alpokban lévő Courchevel egyik sípályájánál. A tüzet 70 tűzoltó próbálja megfékezni. Félő, hogy az épületben többen bennragadtak. News--Hó és hideg várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190119-ho-es-hideg-varhato-a-jovo-heten-idojaras.htmlA napokban érezhető melegfront után a jövő héten már az egész országra kiterjedő nagyobb havazás várható, a hőmérséklet is csökken. NewsOrigoHatalmas káoszt okoz a szakadó hó: több megye is érintetthttp://www.life.hu/news/20190120-hatalmas-kaoszt-okoz-a-szakado-ho-tobb-megye-is-erintett.htmlEgy óra alatt négy balesetről került fel információ a Katasztrófavédelem honlapjára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.