Elképesztő fényoszlopokat vettek videóra a Mátra felett

fényoszlop UFO Mátra időjárás jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár azt is hihetnénk, hogy földönkívüliektől származnak azok a fényoszlopok, amelyeket a Mátra fölött vettek videóra. Ám a jelenségre van szakszerű magyarázat is.

Nem mindennapi jelenséget rögzítettek az Időkép kamerái a Mátra felett. Akár azt is gondolhatnánk, hogy ufók nézték ki leszállópályának az ország legmagasabb pontját, de ez nem lenne igaz.

Az oldalon olvasható ugyanis, hogy a csodás tünemény a hegység felett lévő fagyos, nedves levegőnek volt köszönhető. A nagy méretű, lapos jégkristályokról visszaverődő fények hozták létre a fénylő oszlopokat a mátraszentistváni sípark felett.

Időjárás: enyhe napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190204-idojaras-enyhe-napok-jonnek.htmlMarad a kora tavaszias idő, éjjel sem várhatóak komoly fagyok. News--A jövő héten szárazabb idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20190203-a-jovo-heten-szarazabb-ido-varhato-idojaras.htmlA jövő héten szárazabb idő, a következő napokban kisebb lehűlés várható, néhol csak 2-3 fokig melegszik a levegő, de vasárnap ismét lehet 10 fokos meleg – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Elhunyt Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornászhttp://www.life.hu/news/20190203-elhunyt-vasarhelyi-edit-olimpiai-ezustermes-tornasz.html96 éves korában elhunyt Perényiné Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornász. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt Gyula és Sarkad közötthttp://www.life.hu/news/20190203-halalos-baleset-tortent-gyula-es-sarkad-kozott-vasarnap-reggel.htmlKét személyautó ütközött vasárnap reggel Gyula és Sarkad között, a balesetben az egyik járművezető a helyszínen meghalt – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon. News--Meghalt Vámos János futballistahttp://www.life.hu/news/20190203-meghalt-vamos-janos-futballista-kapus.htmlÉletének 47. évében elhunyt a Csepel SC saját nevelésű, többszörös utánpótlás-válogatott kapusa, Vámos János. News--Hidegfront várható hétfőnhttp://www.life.hu/news/20190203-hidegfront-varhato-hetfon-idojaras.htmlVasárnap még tavaszias meleg lesz, hétfőtől azonban újra lehűlés jön. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.