Állati tetemekből lakmározik a ragadozó hajlamú nyúl Kanadában – videó

tetem nyuszi Kanada Nyúl ragadozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai Yukon területén filmeztek le húsevő nyulakat, akik tetemekből lakmároztak. Hátborzongató felvételek.

Vastag hótakaró borítja a talajt a kanadai Yukon területén, így a növényevő állatok valószínleg egyre nehezebben találnak maguknak téli táplálékot.

Nem tehetnek mást például a nyulak sem, minthogy más, elhullott állatok tetemeit fogyasztják. Az erről készült elképesztő felvételeket a Bors szúrta ki.

Még mindig nem vizsgálta meg elmeorvos a soroksári futónő feltételezett gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20190208-meg-mindig-nem-vizsgalta-meg-elmeorvos-a-soroksari-futono-feltetelezett-gyilkosat.htmlÜgyvédje állítja, a mai napig nem történt meg a soroksári futónő meggyilkolásával vádolt férfi elmeorvosi vizsgálata. News--Levizelte a repülőgép konyháját Balázs: felmentettékhttp://www.life.hu/news/20190208-levizelte-a-repulogep-konyhajat-balazs-felmentettek.htmlA repülőgép leszállása után zárva találta a mosdót B. Balázs, de nem bírta ki a terminálig, ezért az utasoknak hátat fordítva levizelte a repülőgép konyháját. Az eset még 2014-ben történt, az ügyében most született ítélet. News--Emiliano Sala holttestére bukkantak a lezuhant kisrepülőgépenhttp://www.life.hu/news/20190208-emiliano-sala-holttestere-bukkantak-a-lezuhant-kisrepulogepen.htmlEmiliano Sala holttestét hozták felszínre abból a kisrepülőgépből, amely két és fél hete zuhant le a La Manche-csatornánál.News--Időjárás: a hétvégén is marad a napsütéses időhttp://www.life.hu/news/20190208-idojaras-a-hetvegen-is-marad-a-napsuteses-ido.htmlA hétvégén is marad a száraz, napsütéses idő. A leghidegebb órákban mínuszokra kell készülni, de napközben többfelé plusz 10 fok körül alakulnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek. News--Felgyújtotta a gyerekekről készített képeket JonBenét Ramsey pedofil gyilkosa, Gary Olivahttp://www.life.hu/news/20190207-felgyujtotta-a-gyerekekrol-keszitett-kepeket-jonbenet-ramsey-pedofil-gyilkosa-gary-oliva.htmlJonBenét Ramsey gyilkosa, Gary Oliva bizarr szokására derült fény: ezt tette a gyermekek fényképeivel. NewsOrigoKiengedték H. Mónikát, az újszülött gyermekét lefejező anyáthttp://www.life.hu/news/20190207-kiengedtek-h-monikat-az-ujszulott-gyermeket-lefejezo-anyat.htmlEgy évet ült előzetes letartóztatásban H. Mónika, a gyermekét megölő és lefejező anya. Most kiengedték, édesanyja fogadta be. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.