Szellemalmák jelentek meg a fákon – Fotók

alma időjárás ónos eső almafa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alma formájú jéggömbök jelentek meg a fákon Michiganben. A jelenségre van észszerű magyarázat.

Különös jelenségre lettek figyelmesek a helyiek Michiganben: az ónos eső után a fákon alma formájú jéggömbök jelentek meg. Andrew Sietsema le is fotózta a szellemgyümölcsöket, és képei igazi szenzációvá váltak a közösségi oldalon.

A Geek.com azt írja, a férfi épp metszeni akarta az almafákat, amikor felfedezte a jéggömböket. Kiderült, nem véletlen, hogy ilyen formát öltött a jég: a fákon fent maradt néhány rothadó gyümölcs, erre fagyott rá az esővíz. Az így pépessé vált almák pedig egy idő után lepotyogtak, az ágakon viszont ott maradt a formájuk.

Időjárás: a jövő héten hózáporokkal, viharos széllel térhet vissza a télhttp://www.life.hu/news/20190210-idojaras-jovo-heten-hozaporokkal-viharos-szellel-terhet-vissza-a-tel.htmlAz enyhe napok után, úgy tűnik, a jövő héten újra visszatér a télies időjárás. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20190210-halalos-autobaleset-tortent-szombathelyen-vasarnap.htmlKét autó karambolozott, egy ember meghalt. News--Ezeket mondták a halálraítéltek a kivégzés előtti percekbenhttp://www.life.hu/news/20190210-ezt-mondtak-a-kivegzettek-a-halaluk-elotti-percekben.htmlMinden ember máshogyan reagál a halál közelségére. Van, aki humorral, míg más keserűséggel gondol rá. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt az M1-esen Győrnélhttp://www.life.hu/news/20190210-halalos-autobaleset-tortent-az-m1esen-gyornel-vasarnap-reggel.htmlKét ember meghalt, egy pedig megsérült egy balesetben az M1-es autópálya 110. kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap kora reggel – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. NewsOrigo Egy teória szerint ezt tette a tragédia előtt az eltűnt maláj gép másodpilótájahttp://www.life.hu/news/20190209--teoria-szerint-ezt-tette-a-tragedia-elott-az-eltunt-malaj-gep-masodpilotaja.htmlMeglepő elmélettel rukkolt elő egy elismert repüléstechnikai szakértő az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép ügyében. Christine Negroni állítja, hogy az utasszállító másodpilótája, a 27 éves Fariq Abdul Hamid mindent megtett, hogy megakadályozza, hogy a gép az óceánba zuhanjon. News--Csaknem hatvan ember halálát okozta a pancsolt szesz Indiábanhttp://www.life.hu/news/20190209-csaknem-hatvan-ember-halalat-okozta-pancsolt-szesz-indiaban.htmlMár legalább ötvenheten meghaltak csütörtök óta Észak-Indiában, miután illegálisan készített szeszt fogyasztottak – közölték a helyi hatóságok szombaton. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.