Folytatódik a pere azoknak, akik 100 társa előtt vertek meg egy hatvani diáklányt

Forrás: Thinkstock -
verés verekedés diák bíróság per diáklány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kiskorú diáklányt 30 méteren keresztül rángattak, fejét betonoszlopba verték, majd haját is megtépték Hatvanban. Száz társa nézte végig a megalázást és bántalmazást. Hétfőn a térfigyelőkamera felvételeinek megtekintésével folytatódott a per.

Brutálisan összevertek egy kiskorú diáklányt a hatvani iskola előtt. Hétfőn folytatódott a per a térfigyelőkamerák felvételeinek megtekintésével. Ítéletet nem hozhattak, mert az egyik elkövető nem jelent meg - tudta meg a 24.hu.

A vádirat szerint egy 16 és egy 17 éves lány megbeszélték, hogy egy korábbi vita lerendezéseként az iskola előtt megvárják a kiskorú lányt, és diáktársaik előtt megverik. Amikor kicsöngettek a hetedik óra után közel 100 diák jelenlétében nagyjából 30 méteren keresztül vezették azért, hogy megverjék, miközben kiabáltak vele.

Betonoszlopba verték a 15 éves lány fejét (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Ezután pofonverték, a fejét betonoszlopba ütötték, majd kitépték a haját, rugdosták, a kiskorú a földre került. Egy fiatal megpróbált neki segíteni, ám az egyik lány barátja ellökte. A 15 éves kiskorú 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de fennállt a veszélye a 8 napon túl gyógyulóaknak is. A tárgyalás márciusban párbeszédekkel folytatódik.

Tizenegy kikeleti hóvirág letépéséért akár börtönbe is kerülhetünkhttp://www.life.hu/news/20190212-tizenegy-kikeleti-hovirag-letepeseert-akar-bortonbe-is-kerulhetunk.htmlA klasszikus hóvirág itthon védettnek számít, a letépéséért börtönbe is kerülhetünk, persze nem egy szálat kell leszakítanunk hozzá, hanem tizenegyet. News--Noah, az időutazó ismét előállt: megmutatta, mivel utazik a időbenhttp://www.life.hu/news/20190212-noah-az-idoutazo-ismet-eloallt-megmutatta-mivel-utazik-a-idoben.htmlSzámos megdöbbentő történettel állt már elő a magát Noah-nak nevező időutazó, aki legutóbb a 2019-es évre tett jóslatokat. Állítása szerint 2030-ból érkezett, most pedig leleplezte utolsó titkát, megmutatta az időgépét, ami egy kocka. NewsOrigoIdőjárás: a viharos szél miatt figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20190212-idojaras-a-viharos-szel-miatt-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlFigyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat a viharos széllökések miatt. News--Hózápor és sok napsütés: így alakul a hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20190212-heti-idojaras-elorejelzes.htmlZáporok és hózáporok után sok napsütésre számíthatunk - írja a köpönyeg.hu a hét időjárásáról. NewsMegbolondult az időjárás: szakad a hó Hawaiinhttp://www.life.hu/news/20190212-megbolondult-az-idojaras-szakad-a-ho-hawaiin.htmlFordult már elő, mégsem mindennapos látvány a Hawaii strandokon a hótakaró. Egy, a Twitterre felkerült videóban jól látszík, hogy nagy pelyhekben hullt a hó a minap az üdülőparadicsomban.NewsOrigoMagyar nő gyilkolt Villachban - boszorkányok parancsát követtehttp://www.life.hu/news/20190212-magyar-boszorkany-no-gyilkolt-villachban.htmlOkkult gyilkosság történt Villachban. A vádlott egy magyar nő, aki már a klagenfurti börtönben van. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.