A jövő hét közepén lehűlés várható

Forrás: Pilisi Parkerdő -
tavasz időjárás február tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő hétvégénk nem telik ilyen napfényesen, mint a mostani. 

Hétfőtől szerdáig tartósabban párás, rétegfelhős és ragyogóan napos területek váltakoznak. A keleti, északkeleti tájakon lehet több felhő. +11°C körüli értékeket mérhetünk, de a tartósan borús tájakon hűvösebb lehet.

Forrás: Pilisi Parkerdő

Csütörtökön és pénteken változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég, de csapadék még nem alakul ki. A nyugati szél megélénkül. 9 és 14 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők – írja a koponyeg.hu.

Szombatra és vasárnapra azonban jóval hűvösebb lesz, 2–4 fokokat mérhetünk nappal.

Hat személyautó ütközött össze a 4-es főúton Üllőnélhttp://www.life.hu/news/20190217-hat-szemelyauto-utkozott-a-4es-fouton-ullonel-baleset.htmlHat személyautó ütközött össze a 4-es főúton Üllőnél vasárnap reggel, a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20190210-halalos-autobaleset-tortent-szombathelyen-vasarnap.htmlKét autó karambolozott, egy ember meghalt. News--Hétfőn hidegfront érkezik: eső, viharos szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20190209-hetfon-hidegfront-erkezik-eso-viharos-szel-is-varhato.htmlAz esernyő vagy az esőkabát lesz az állandó társunk a jövő hét elején. News--A jövő héten szárazabb idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20190203-a-jovo-heten-szarazabb-ido-varhato-idojaras.htmlA jövő héten szárazabb idő, a következő napokban kisebb lehűlés várható, néhol csak 2-3 fokig melegszik a levegő, de vasárnap ismét lehet 10 fokos meleg – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Meghalt egy gyalogos, akit személyautó ütött el Pápánhttp://www.life.hu/news/20190203-meghalt-egy-gyalogos-akit-szemelyauto-utott-el-papan.htmlMeghalt egy gyalogos, akit személyautó ütött el Pápán szombaton kora este – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. News--Egy négy gyermeket nevelő édesapa halt meg a budapesti kollégiumtűzbenhttp://www.life.hu/news/20190127-negy-gyermeket-nevelo-edesapa-farkas-zoltan-halt-meg-a-budapesti-kollegiumtuzben.htmlSzívbemarkoló sorokkal emlékezik meg családi barátja Farkas Zoltánról, arról a férfiról, aki szerda éjszaka elhunyt a Ráday utcai kollégiumtűzben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.