Pénteken itt a hidegfront

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst -
hidegfront
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a korai tavasznak, péntektől komoly lehűlés várható országszerte.

Szerdán változóan felhős idő lesz, ÉK-en több felhővel, máshol többórás napsütéssel. Az ÉNy-i szél megélénkül. A csúcsérték 11 °C körül alakul. Csütörtökön napközben erősen megnövekszik a felhőzet, kora délutántól már eső, zápor is előfordulhat. Élénk marad a légmozgás. Marad a 11°C körüli maximum. Péntek fokozatosan csökken a felhőzet, naposra fordul az idő. Egyelőre nem lesz változás a hőmérsékletben, de délutántól ÉK felől megkezdődik a hideg levegő beáramlása. Szombaton a sok napsütést csak fátyolfelhők zavarják meg, eső kizárt. Reggel már országos fagyra készülhetünk, délután is csak 3–7 °C ígérkezik – írja a koponyeg.hu.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst

A jövő hét közepén lehűlés várhatóhttp://www.life.hu/news/20190217-a-jovo-het-kozepen-lehules-varhato-idojaras.htmlA jövő hétvégénk nem telik ilyen napfényesen, mint a mostani. NewsOrigo Egy teória szerint ezt tette a tragédia előtt az eltűnt maláj gép másodpilótájahttp://www.life.hu/news/20190209--teoria-szerint-ezt-tette-a-tragedia-elott-az-eltunt-malaj-gep-masodpilotaja.htmlMeglepő elmélettel rukkolt elő egy elismert repüléstechnikai szakértő az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép ügyében. Christine Negroni állítja, hogy az utasszállító másodpilótája, a 27 éves Fariq Abdul Hamid mindent megtett, hogy megakadályozza, hogy a gép az óceánba zuhanjon. News--Hétfőn hidegfront érkezik: eső, viharos szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20190209-hetfon-hidegfront-erkezik-eso-viharos-szel-is-varhato.htmlAz esernyő vagy az esőkabát lesz az állandó társunk a jövő hét elején. News--Három éve élt együtt a halott anyjával egy 61 éves nő Csehországbanhttp://www.life.hu/news/20190209-harom-eve-elt-egyutt-a-halott-anyjaval-egy-no-csehorszagban.htmlHárom éve élt együtt a halott anyjával egy 61 éves nő Csehországban, Chodov városában egy panelházban. News--Elhunyt Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornászhttp://www.life.hu/news/20190203-elhunyt-vasarhelyi-edit-olimpiai-ezustermes-tornasz.html96 éves korában elhunyt Perényiné Vásárhelyi Edit olimpiai ezüstérmes tornász. NewsOrigoMeghalt Vámos János futballistahttp://www.life.hu/news/20190203-meghalt-vamos-janos-futballista-kapus.htmlÉletének 47. évében elhunyt a Csepel SC saját nevelésű, többszörös utánpótlás-válogatott kapusa, Vámos János. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.