Időjárás: drasztikus lehűlés jön hideg széllel és hózáporral

hideg időjárás hózápor lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos hiába volt egy-két napig kellemes, tavaszias idő, még nincs vége a télnek. Drasztikus lehűlés jön. 

Csütörtökön napközben erősen megnövekszik a felhőzet, de eső és zápor inkább csak estétől fordul elő. Az ÉNy-i szél élénk lesz. Délután 11 °C körül alakul a hőmérséklet. Pénteken az erősen felhős égből szórványosan várható eső, zápor, majd délutántól hózápor. A viharossá fokozódó É-i, ÉK-i széllel fagyos levegő zúdul be hazánk térségébe. Dél körül még +10 °C lehet, majd rohamosan csökken a hőmérséklet, és késő este már fagyhat.

Újra beköszönt a tél Forrás: AFP/Szergej Szupinszki

Szombaton és vasárnap sok napsütésre, tiszta levegőre van kilátás. Országos kemény fagy valószínű (-10; -3 fok), reggelente és délutánonként is hideg téli idő lesz (0, +6 fok) – írja a Köpönyeg.

Egy műholdas felvételen úgy tűnik, mintha ufó parkolna a Holdonhttp://www.life.hu/news/20190220-egy-muholdas-felvetelen-ugy-tunik-mintha-ufo-parkolna-a-holdon.htmlAz összeesküvés-elméletek rajongói szerint a Hold két krátere között nem kőhalom látható, ahogy azt elsőre gondolnánk, hanem egy ufó parkolta le ott a járművét. News--Japánban az emberek helyett robotok beszélgetnek a randikonhttp://www.life.hu/news/20190220-japanban-az-emberek-helyett-robotok-beszelgetnek-a-randikon.htmlA legújabb randizási őrület teljesen kiiktatja a személyes kommunikációt: az emberek helyett robotok beszélgetnek. NewsOrigoMagda Marinko nem bánta meg a gyilkosságokathttp://www.life.hu/news/20190220-magda-marinko-nem-banta-meg-a-gyilkossagokat.htmlMagda Marinko nem tanúsított megbánást, így a sorozatgyilkos feltételes szabadlábra bocsátását nem engedélyezték. NewsOrigoEzt történt, miután valaki két szőlőszemet tett a mikróba – videóhttp://www.life.hu/news/20190219-ezt-tortent-miutan-valaki-ket-szoloszemet-tett-a-mikroba.htmlA mikrohullámú sütőbe tett szőlőszemek szinte azonnal lángra kapnak. A különleges jelenségnek van tudományos magyarázata. NewsOrigoTöbb mint másfél millióért kelt el egy kitömött bálnapéniszhttp://www.life.hu/news/20190219-tobb-mint-masfel-millioert-kelt-el-egy-kitomott-balnapenisz.htmlIgazán egyedi tárgyat bocsátottak áruba a brit Sworders aukciósháznál: egy 167 centiméteres bálnapéniszt árvereztek el. NewsOrigoMunkagép tépte szét egy férfi testét Romániában (18+)http://www.life.hu/news/20190219-munkagep-tepte-szet-a-ferfi-testet-romaniaban.htmlBorzalmas munkabalesetben vesztette életét egy férfi Romániában. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.