Nem VV Fanni hajszálait találták meg a gyanúsított, B. László mosógépében

Forrás: Blikk -
gyilkosság Novozánszki Fanni B. László hajszál nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy mégsem Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a gyilkossággal gyanúsított B. László mosógépében.

Korábban írtunk róla, hogy női hajszálakat találtak a gyilkossággal gyanúsított B. László mosógépében. Most azonban kiderült, ezek nem Novozánszki Fannitól származnak.

A gyanúsítottat ismét kihallgatták, hozzáteszem, úgy, hogy a védőjét, dr. Bálint Rolandot erről nem értesítették. B. László elmondta az ügyvédjének, hogy a rendőrök elé tárták a szakértői véleményt, miszerint a siófoki lakásában talált két hajszál nem a sértetté (N. Fanni), és nem is a gyanúsított egykori barátnőjéé, és hogy nem tudják, kitől származnak. A gyanúsított kabátján talált vérfoltról pedig kiderült, hogy B. Lászlóé” – mondta el a Borsnak a korábbi védő, dr. Brodmann Péter, aki az ügyből való kizárása után unokaöccse jelenlegi ügyvédje által értesül a fejleményekről.

Nem VV Fanni hajszálát találták meg a mosógépben Forrás: Blikk
Mogyoróvajjal bekent pucér testtel rohant a kutyák közé egy bevállalós férfihttp://www.life.hu/news/20190227-mogyorovajjal-bekent-pucer-testtel-rohant-a-kutyak-koze-egy-bevallalos-ferfi.htmlElveszített egy fogadást a barátnőjével szemben az amerikai Steven Shrout. Ezért mogyoróvajjal bekente a meztelen testét, majd egy csapat kutya közé rohant, hogy lenyalhassák róla. A mogyoróvajon kívül mindössze egy arany fecskét viselt. News--Rossz ómennek tartott, ritka mélytengeri teremtményt fogtak ki Japánbanhttp://www.life.hu/news/20190227-rossz-omennek-tartott-ritka-melytengeri-teremtmenyeket-fogtak-ki-japanban.htmlA természeti katasztrófák hírnökeinek tartott, ritkán látható mélytengeri teremtményeket, szíjhalakat fogtak ki halászok a japán Okinava sziget közelében. News--Amputált lábából származó bőrből akar táskát varratni egy nő (18+)http://www.life.hu/news/20190227-amputalt-lababol-szarmazo-borbol-akar-taskat-varratni-egy-no.htmlA saját amputált lábából származó bőrből szeretne táskát készíttetni egy brit nő. NewsOrigoMegfojtotta, majd elásta barátnőjét egy szegedi nőhttp://www.life.hu/news/20190227-megfojtotta-majd-elasta-baratnojet-egy-szegedi-no.htmlKét évvel ezelőtti gyilkossággal gyanúsítanak egy szegedi nőt, aki egykori barátnőjét fojtotta meg, a holttestet az áldozat házának kertjében elásta, majd csaknem egy évig élt az ingatlanban – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t. News--Üvegszilánkot találtak a fagyasztott rösztibenhttp://www.life.hu/news/20190225-uvegszilankot-talaltak-a-fagyasztott-rosztiben.htmlAz Auchan sajátmárkás fagyasztott rösztijében üvegszilánkokat talált két francia vásárló – szól a belga bejelentés. A termékből Magyarországra is érkezett. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról. News--Több mint 100 éve kihaltnak hitt óriásteknőst találtak Galápagosonhttp://www.life.hu/news/20190222-tobb-mint-100-eve-kihaltnak-hitt-oriasteknost-talaltak-galapagoson.htmlOlyan óriásteknősfaj élő egyedére bukkantak a Galápagos-szigetcsoporthoz tartozó Fernandina-szigetén, amelyről már több mint 100 éve azt hitték, hogy kihalt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.