Ilyen idő lesz március első vasárnapján

Forrás: wikipédia / Készítette: Allie_Caulfield -
március időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha teheted, legalább pár órát tölts a szabadban. 

Gyakran lesz erősen felhős az ég, de csak néhol alakul ki kisebb eső, zápor. Mérsékelt marad a DNy-i szél. 6 és 15°C között alakul a hőmérséklet - ÉK-en lesz a hűvösebb - írja a koponyeg.hu.

Forrás: wikipédia / Készítette: Allie_Caulfield

Tűzvész pusztít Banglades fővárosában, sok a halott http://www.life.hu/news/20190221-tuzvesz-pusztit-banglades-fovarosaban-sok-a-halott.htmlLegfrissebb értesülések szerint legalább 69 ember életét követelte csütörtökre virradóra a Banglades fővárosában, Dakkában pusztító tűzvész. Korábban 56 halottról lehetett tudni. A halottak mellett mintegy ötvenen megsérültek. NewsOrigoPénteken itt a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190219-penteken-itt-a-hidegfront-idojaras.htmlVége a korai tavasznak, péntektől komoly lehűlés várható országszerte.News--Majdnem éhen halt a vegán szülők babájahttp://www.life.hu/news/20190217-majdnem-ehen-halt-a-vegan-szulok-babaja-nem-taplaltak-rendesen.htmlMár a bordái is kilátszódtak annak a kisbabának, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a floridai gyermekvédelmi központ munkatársai. Az ok: a vegán szülők nem figyeltek oda arra, hogy rendesen táplálják a gyereket. A baba szinte nem is kapott mást, csak egy burgonyából készült táplálékkiegészítőt. NewsHalálos autóbaleset történt Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20190210-halalos-autobaleset-tortent-szombathelyen-vasarnap.htmlKét autó karambolozott, egy ember meghalt. News-- Egy teória szerint ezt tette a tragédia előtt az eltűnt maláj gép másodpilótájahttp://www.life.hu/news/20190209--teoria-szerint-ezt-tette-a-tragedia-elott-az-eltunt-malaj-gep-masodpilotaja.htmlMeglepő elmélettel rukkolt elő egy elismert repüléstechnikai szakértő az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép ügyében. Christine Negroni állítja, hogy az utasszállító másodpilótája, a 27 éves Fariq Abdul Hamid mindent megtett, hogy megakadályozza, hogy a gép az óceánba zuhanjon. News--Csaknem hatvan ember halálát okozta a pancsolt szesz Indiábanhttp://www.life.hu/news/20190209-csaknem-hatvan-ember-halalat-okozta-pancsolt-szesz-indiaban.htmlMár legalább ötvenheten meghaltak csütörtök óta Észak-Indiában, miután illegálisan készített szeszt fogyasztottak – közölték a helyi hatóságok szombaton. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.