égi jelenség Olaszország Jézus tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olasz férfi különös égi jelenséget örökített meg: olyan, mintha Jézus alakja jelent volna meg az égbolton.

Elképesztően sokan osztották már meg az olasz Alfredo Lo Brutto közösségi oldalra feltöltött fotóját. A férfi Apropoli város tengerpartján sétálgatott, amikor felfigyelt a különös jelenségre: a nap és a felhők olyan alakzatot formáltak, mintha a kitárt karú Jézus lenne.

Egyszerűen lenyűgözött a látvány. Nem szoktam gyakran posztolni a közösségi oldalra, de most azt éreztem, ezt meg kell mutatnom másoknak is. Annyira gyönyörű” – mesélte a férfi a Daily Mailnek.

Átteletek a poloskák: újabb invázió várhatóhttp://www.life.hu/news/20190304-atteletek-a-poloskak-ujabb-invazio-varhato.htmlA poloskák megkeserítik az emberek életét, és nagyon nehéz kiirtani őket. A tavalyi invázió után a tavasz közeledtével újabb várható. NewsOrigoBuszhoz szaladó kislányt ütött el egy autó Miskolconhttp://www.life.hu/news/20190304-buszhoz-szalado-kislanyt-utott-el-az-auto-miskolcon.htmlEgy tizenéves lányt ütött el egy autó Miskolcon. NewsOrigoNégyméteres aligátort találtak az amerikai Georgiában – fotóhttp://www.life.hu/news/20190304-negymeteres-aligatort-talaltak-az-amerikai-georgiaban.htmlHatalmas aligátorra bukkantak az amerikai Georgiában: kicsivel több mint 4 méter hosszú volt az állat. NewsOrigoEgy szakértő szerint pusztító aszteroidák tarthatnak felénkhttp://www.life.hu/news/20190303-egy-szakerto-szerint-pusztito-aszteroidak-tarthatnak-felenk.htmlPusztító aszteroidáktól retteg egy 63 éves tudós, de tudja, mi lehet a megoldás. NewsOrigoHatalmas jéghegy szakadhat le az Antarktiszrőlhttp://www.life.hu/news/20190228-hatalmas-jeghegy-szakadhat-le-az-antarktiszrol.htmlHamarosan hatalmas jéghegy szakadhat le az Antarktiszről, ami súlyos következményekkel járhat. NewsOrigoNem VV Fanni hajszálait találták meg a gyanúsított, B. László mosógépébenhttp://www.life.hu/news/20190228-nem-vv-fanni-hajszalait-talaltak-meg-a-gyanusitott-b-laszlo-mosogepeben.htmlKiderült, hogy mégsem Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a gyilkossággal gyanúsított B. László mosógépében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.