Komoly baleset történt Győrben: két autó ütközött össze

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
sérülés autóbaleset Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly baleset történt Győrben: a Lajta út elején, a Nagy Imre utcánál két autó ütközött össze.

Két gépkocsi ütközött össze Győrben, a Lajta út elején, a Nagy Imre utcánál. A mentők stabilizálták az egyik kocsiban egy utas állapotát, majd a győri hivatásos tűzoltókkal együttműködve emelték ki. Információk szerint a balesetben hárman sérültek meg könnyebben. Az érintett útszakaszon irányítás mellett halad a forgalom – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Komoly baleset történt Győrben – Képünk illusztráció Fotó: Szabó Gábor - Origo
Egyre töben panaszkodnak Budapesten a patkányok miatthttp://www.life.hu/news/20190305-egyre-toben-panaszkodnak-budapesten-a-patkanyok-miatt.htmlEgyre több problémát okoznak a patkányok Budapesten – a jó idővel együtt jelentek meg. NewsOrigoA salsaszószba tunkolta a heréit a bosszúvágyó ételfutár (18+)http://www.life.hu/news/20190305-a-salsa-szoszba-tunkolta-hereit-a-bosszuvagyo-etelfutar-18.htmlA heréit tunkolta bele a kiszállítandó salsaszószba egy ételfutár, amit videóra is vett. A képsorok vírusként terjedtek a Facebookon, így a rendőrségnek sem volt nehéz ráakadnia a férfira. NewsOrigoIdőjárás: még jöhetnek mínuszokhttp://www.life.hu/news/20190305-idojaras-meg-johetnek-minuszok.htmlA kedd néhány helyen viharos széllökésekkel indul, de esőre is lehet számítani. Hidegfronti hatás jön ma, és még mínuszok is lehetnek a hónapban. News--Milliókat utalt egy nagymama egy csalónak, mert azt hitte, a férfi filmsztár és szerelmes beléhttp://www.life.hu/news/20190304-milliokat-utalt-egy-nagymama-egy-csalonak-mert-azt-hitte-a-ferfi-filmsztar-es-szerelmes-bele.htmlSúlyos milliókat fizetett ki egy nagymama egy csalónak, aki egy jóképű filmsztárnak adta ki magát és elhitette a nővel, hogy szerelmes belé. News--Jézus jelent meg az égbolton Olaszországban – fotóhttp://www.life.hu/news/20190304-jezus-jelent-meg-az-egbolton-olaszorszagban.htmlEgy olasz férfi különös égi jelenséget örökített meg: olyan, mintha Jézus alakja jelent volna meg az égbolton. NewsOrigoV alakú fényfoltot fotóztak: ufónak hiszikhttp://www.life.hu/news/20190304-v-alaku-fenyfoltot-fotoztak-ufonak-hiszik.htmlKülönös fényfoltot fotóztak le Nagy-Britanniában. Úgy hiszik, egy ufót sikerült lencsevégre kapniuk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.