Időjárás: Németh Lajos szerint a jövő héten megtorpan a szokatlanul enyhe idő

Németh Lajos tavasz időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, hogy a jövő héten megtorpan az eddiginél enyhébb tavaszi idő, és egy kicsit visszaesik a hőmérséklet.

Németh Lajos a Rudas Gyógyfürdőből jelentkezett be a TV2 reggeli műsorában, ahol elárulta, már nem sokáig tart az évszakhoz képest szokatlanul enyhe idő.

A hét vége felé valamivel hűvösebb levegő érkezik viharos északnyugati széllel, de ez csak annyit jelent, hogy a 20-22 fok körüli hőmérsékletről visszaesik majd 13-15 fokra. Ekkor jön majd egy pici megtorpanás, mert a jövő hét elején-közepén már 10 fok körül lesz a hőmérséklet csúcsértéke, tehát körülbelül olyan időre számíthatunk, mint ami március közepén a szokásos itt Magyarországon. De a hosszabb távú előrejelzések azt adják, hogy ez az átmeneti megtorpanás nem tart sokáig, hiszen utána, március második felében ismét a sokévi átlagnál enyhébb, melegebb időre számíthatunk."

A Cristiano Ronaldo szexbotrányát kiszivárogtató hacker, Rui Pinto Magyarországon maradnahttp://www.life.hu/news/20190306-a-cristiano-ronaldo-szexbotranyat-kiszivarogtato-hekker-magyarorszagon-maradna.htmlA Cristiano Ronaldo szexbotrányát kiszivárogtató Rui Pintót Magyarországon fogták el, de ki kell adniuk Portugáliának, aminek a hírek szerint nem örül a hacker – az életét félti. News--Levágott testrészekre bukkantak kamaszok Jászalsószentgyörgyön (18+)http://www.life.hu/news/20190306-levagott-testreszekre-bukkantak-kamaszok-jaszalsoszentgyorgyon.htmlFeldarabolt testrészekre bukkantak kamaszok egy elhagyott vízelvezető árokban Jászalsószentgyörgyön. A rendőrség már nyomoz az ügyben. News--Negyven évet is kaphat a Teréz körúti robbantással vádolt P. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20190306-negyven-evet-is-kaphat-a-terez-koruti-robbantassal-vadolt-p-laszlo.htmlA Teréz körúti robbantással vádolt P. László hosszú évtizedekre börtönbe kerülhet. NewsFotó: Mudra László - OrigoMárcius 31-én lesz a 2019-es tavaszi óraátállításhttp://www.life.hu/news/20190305-marcius-31en-lesz-a-2019es-tavaszi-oraatallitas.htmlIdén tavasszal március 31-én kell majd átállítanunk az órákat. News--Négyméteres aligátort találtak az amerikai Georgiában – fotóhttp://www.life.hu/news/20190304-negymeteres-aligatort-talaltak-az-amerikai-georgiaban.htmlHatalmas aligátorra bukkantak az amerikai Georgiában: kicsivel több mint 4 méter hosszú volt az állat. NewsOrigoÉlő játékbabává műttette magát a japán férfi – fotókhttp://www.life.hu/news/20190304-elo-jatekbabava-muttette-magat-a-japan-ferfi.htmlA 24 esztendős Matt pont úgy néz ki, akár egy játékbaba. A férfi tagadja, hogy plasztikáztatott volna. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.