Alkotója elpusztította Momót, az internetes rémlényt

Forrás: Instagram/j_s_rock, Instagram/milanarvaez08 -
rém Momo internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keisuke Aiso volt annak a szobornak az alkotója, amelyet később egy szörnyű internetes kihívásra használtak, ám most elpusztította Momót. 

Keisuke Aiso az a férfi, aki megalkotta Momo szobrát, amit aztán rettenetes internetes kihívásra használtak fel. Az alkotásról készült rémisztő képekkel fenyegettek és ijesztgettek fiatalokat, furcsa kihívásokra vették rá őket. Habár több olyan hír is megjelent, miszerint gyerekek az ijesztő Momo miatt haltak meg, valójában a hatóságok nem tudnak egyetlen ilyen valódi esetről sem.

Egy internetes szörny ámokfutása Forrás: Instagram/j_s_rock, Instagram/milanarvaez08

A szobor alkotója azonban most megsemmisítette a „lényét”, mert felelősséget érzett minden gyerek miatt, aki megrémült a furcsa lény ijesztgetése miatt. „A gyerekek megnyugodhatnak, Momo halott – nem létezik, így az átoknak is vége” – mondta Keisuke Aiso.

Egy internetes szörny ámokfutása, avagy amire a Momo-jelenség megtanít minket


Az elmúlt hetekben megszaporodtak a Momóról szóló cikkek, amelyek egy horrorlényről számolnak be, aki többek közt dél-amerikai és német gyerekeknek írogat félelmetes üzeneteket Facebookon és WhatsAppon. Nos, a pánikkeltés helyett öntsünk tiszta vizet a pohárba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Tinédzsert gázolt a vonat Monorierdőnélhttp://www.life.hu/news/20190307-tinedzsert-gazolt-a-vonat-monorierdonel.htmlMonorierdőnél gázolt halálra egy tinédzsert a vonat: Szabolcs állítólag zenét hallgatott, így lépett a szerelvény elé. NewsOrigoEldőlt ágymatrac ölt meg egy hétéves gyermeket Jánoshalmánhttp://www.life.hu/news/20190307-eldolt-agymatrac-olt-meg-egy-heteves-gyermeket-janoshalman.htmlEgy 26 kilós ágymatrac zuhant egy hétéves kisfiúra Jánoshalmán. A gyermek életét vesztette. News--Időjárás: folytatódik a szeszélyes tavaszhttp://www.life.hu/news/20190307-idojaras-folytatodik-a-szeszelyes-tavasz.htmlSzeles, záporos napokkal folytatódik a hét, közben hőmérsékletcsökkenéssel is számolnunk kell. News--Ópiumfüggő papagájok fosztogatják az indiai ültetvényekethttp://www.life.hu/news/20190306-opiumfuggo-papagajok-fosztogatjak-az-indiai-ultetvenyeket.htmlSzinte már vérre menő harcot folytatnak a papagájokkal a máktermesztők. Az ópiumfüggő papagájok ugyanis naponta 30-40-szer is fosztogatják az ültetvényeket. News--A lufi és a nejlonzacskó több madár halálát okozza, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/news/20190306-a-lufi-es-a-nejlonzacsko-tobb-madar-halalat-okozza-mint-gondolnank.htmlA madarak sok mindent felszednek a csőrükkel, amiről úgy vélik, hogy élelem lehet. Nem sejtik, hogy akár meg is ölheti őket. Egy friss kutatásból kiderült, hogy a bolygónkat ellepő műanyag hulladékok közül nem a szívószál és nem is a flakonok jelentik a legnagyobb veszélyt a madarakra. Az igazi ellenség a puha műanyag: a nejlonzacskó és a lufi. News--Időjárás: Németh Lajos szerint a jövő héten megtorpan a szokatlanul enyhe időhttp://www.life.hu/news/20190306-idojaras-nemeth-lajos-szerint-jovo-heten-megtorpan-a-szokatlanul-enyhe-ido.htmlNémeth Lajos elárulta, hogy a jövő héten megtorpan az eddiginél enyhébb tavaszi idő, és egy kicsit visszaesik a hőmérséklet. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.