pénisznagyobbítás halál szívroham műtét kereskedő gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
65 éves korában, pénisznagyobbító műtét közben elhunyt Ehud Arye Laniado milliárdos gyémántkereskedő.

Ehud Arye Laniado milliárdos gyémántkereskedő, az Omega Diamond cég vezetője 65 évesen vállalkozott pénisznagyobbításra. A beavatkozás közben azonban váratlanul szívrohamot kapott és elhunyt.

A Daily Mail azt írja, az izraeli származású férfi annak ellenére vált gyémántszakértővé, hogy nincs felsőfokú végzettsége, és kezdetben masszőrként dolgozott.

Leszámolt az egyéjszakás kalandokkal Fluor Tomihttp://www.life.hu/sztarok/20190307-leszamolt-az-egyejszakas-kalandokkal-fluor-tomi.htmlFluor Tomi elárulta, az elmúlt két évben nem volt komolyabb párkapcsolata, de úgy érzi, már lejárt az egyéjszakás kalandok ideje és vágyik a szerelemre. TV + Sztárok--Weisz Fanninak azért szólt be a férje, mert állandóan csokit eszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-weisz-fanninak-azert-szolt-be-a-ferje-mert-allandoan-csokit-eszik.htmlWeisz Fanninak a férje szólt be: míg ő diétázik, a gyönyörű modell bármit megehet, mégsem hízik egy dekát sem. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs kopasz lett – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-sebestyen-balazs-kopasz-lett.htmlSikerült sokkolnia a rajongóit Sebestyén Balázsnak, és mindannyian reménykednek, hogy ez csak valami vicc. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajdú Péter barátnőjét, Alföldy Annát felkérték egy Playboy-fotózásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-hajdu-peter-baratnojet-alfoldy-annat-felkertek-egy-playboy-fotozasra.htmlHajdú Péter fiatal barátnője sokszor modellkedik is, kiderült, hogy még a Playboy is felkérte egy fotózásra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCsúnya pletykát terjesztettek Pirner Almáról http://www.life.hu/sztarok/20190306-csunya-pletykat-terjesztettek-pirner-almarol.htmlPirner Almáról nagyon durva pletykát terjesztettek: ezt állították róla. TV + Sztárok--MC Hawer reagált a lánya és közte zajló vitárahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-mc-hawer-reagalt-a-lanya-es-kozte-zajlo-vitara.htmlMC Hawer és lánya között nagyon elmérgesedett a viszony, ráadásul nyilvánosan zajlik a vitájuk. A celeb élő műsorban árulta el, mi is a probléma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.